2777
2789
عنوان

رفتارام خیلی بچگونس

170 بازدید | 16 پست

کلا کوچولو بنظر میام

با بچه ها جوری رفتار میکنم انگار خودمم هم سن اونام اصلا بلد نیستم کنارشون شبیه بزرگتر باشم فقط جیغ جیغ و دعوا میکنم بخاطر همین همیشه از بچه ها بدم میاد

واقعا چجوری باید رفتار کنم؟ بلد نیستم اصلا

چند سالته

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال میشه ۱۹ سالم حتی لباس تنمم بچه گونس اصلن مثل هم سنام نیستم ولی خب بهمم نمیخوره سنم سر اون راحتم و خودمم زیاد با تیپ یا رفتار بزرگونه راحت نیستم🤌🏻😂

🧝🏻‍♀️💙

تقریبا ۱۷

گلم بچه ای سخت نگیر 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

منم امسال میشه ۱۹ سالم حتی لباس تنمم بچه گونس اصلن مثل هم سنام نیستم ولی خب بهمم نمیخوره سنم سر اون ...

وای منم😂 من لباس و قیافم و این چیزام بچگونه نیست زیاد ولی رفتارام چرا😑 دست خودمم نیست واقعا

وای منم😂 من لباس و قیافم و این چیزام بچگونه نیست زیاد ولی رفتارام چرا😑 دست خودمم نیست واقعا

من از قصد میپوشم البته خیلی دوست دارم و دلم نمیخواد بزرگ شم 😂 ولی رفتارم دست خودم نیست اونم

🧝🏻‍♀️💙

کلاس مهارت های ارتباطی و فن بیان شرکت کن کتاب زیاد بخون تو اجتماع باش ی مدت کلا از بچه ها فاصله بگیر

تو اجتماع هستم کتاب هم زیاد میخونم اتفاقا

ولی بلد نیستم چجوری رفتار کنم

خیلی بد نیست ولی سعی کن تا چند سال بعد بهتر کنی.من امسال توی عید دیدنی چون دوستام تو فامیل نیومدن با کوچکتر ها گشتم و خیلی بد نگذشت.فهمیدم که کلاس ششمی،پنجمی های الان خیلی چیزا میدونن و خیلی کارا کردن.توی جزئت حقیقت فهمیدم😁ولی سال بعد سعی میکنم بیشتر با بزرگتر های فامیل همنشین شم تا بچه ها.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

سعی کن خودت بمونی.سعی نکن اونی که نیستی رو نشون بدی.اهنک‌گوش کن خیلی تاثیر داره.اینارو گوش کن حتما:

کلافگی,باطل شد،استثنایی،بنام خدا،اماده باش،این منم،بالا دستیم،بخند،پینزا،رومانیا،شکرت،سرکوب،سرسخت،اونی که فکر فرداشه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩