2777
2789
عنوان

شیرخشک

42 بازدید | 7 پست

سلام دوستان پسر من از موقعی که دنیا اومد سینمو نگرفت نوک چون نداشتم شیردوش برق گرفتم دوشیدم خورد تا دیگه مجبور شدم شیرخشک بدم ببلاک میخوره..الان یکسال و چندروزشه..بردم بهداشت وزنش ۱۳ کیلو قدیم ۸۰ و خرده ای یعنی وزن و قد و دور سرش باهم متناسب هست ولی میگن زیاده وزنش..اینقدر مارو ترسوندن دیابت و اینا تو بزرگسالی..حرف مفت فقط بلدن..دیگه همه میدونیم شیرخشک چاق میکنه به محض اینکه قطع بشه لاغر میشن..الان چیکار کنم میوه های زمستون و که نمیخوره اصلا غذا هم یه روز بخوره نخوره..البته منم تا الان تمرکزم رو شیرخشک بود..الان چیکار کنم کمتر بخوره..؟میشه مثلا اگر ۵ تا شیرخشک بخوام بدم به جاش ۴ تا پیمانه بریزم..؟منظورم این که مقدار شیرخشک رو کمتر بریزم تو آب..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدشم‌ بهداشت بعضی وقتا اشتباه میگه ببرش دکتر خیالت راحت بشه

موندم پس این بچه های تپل چیه جریانشون پسر من اگه ببینی اصلا نمیگی تپل اندازه حالا نه که من مامانشم بگما همه میگن..قدش متناسبه ماشاالله قدش خیلی بلنده وزنشم به همون ترتیبه

نه بابا میخای بچرو رژیم بدی؟؟وقتی راه بره کلی لاغرمیشه

گیری کردیم بخدا هی هرروز تماس میگیرن بیا فلان بیا این بیا اون..انگار آدم بیکاره..با بچه کوچیک من پاشم برم در مورد زندگیم و رابطم ازم سؤال بپرسن..بچه مگه متوجه میشه دلش شیر می‌خواد خب چیکار میشه کرد

موندم پس این بچه های تپل چیه جریانشون پسر من اگه ببینی اصلا نمیگی تپل اندازه حالا نه که من مامانشم ب ...

پسر منم یک سال و پنج ماهشه قدش رو اون خط قرمزه آخریه خیلی بالاست وزنش رو سبزه بخاطر همین لاغر نشون میده هرکی میبینش میگه ایییی چقدر لاغره یه جوری میگن ته دل آدم خالی میشه ولی بهداشت گفت خوبه مشکل نداره 

ببین هرکسی یه جوری فکرش مشغول میشه یکی لاغری یکی چاقی ولی اصلا اینا مهم نیستن مهم دور سره 

حالا تو یه نوبت از متخصص بگیر ببین چی‌ میگه