2777
2789

من بیست و چهارم

مشکلی ندارید اطرافیان اذیتتون نمیکنن؟

من واقعا دوست ندارم ازدواج کنم خیلی رفتارام بچه گانه ست تازه هنوز شاغل نشدم دلم میخواد اول مستقل بشم بعد ازدواج کنم...

ولی واکنش اطرافیان اذیتم میکنه اون سری عمم میگف دختر ک ب بیست و پنج برسه دیگ پیره از وقت ازدواجش گذشته...

خواستگار هم داشتم ولی بیشتر سنتی شاید در حد ی بار منو دیدن یا اصلا ندیدن خانواده شون خواسته تازه پیگیر هم نبودن ی بار گفتن و تمام...

فقط ی مورد بود ک فامیل بود و اصرار داشت اونم شرایطش خیلی خیلی بد بود.‌..

خب شما باشید حاضرید با این وضع ازدواج کنید؟؟؟

با حرف اطرافیان چیکار کنم؟

ب نظرتون واقعا باید ازدواج کنم یعنی ب سنش رسیدم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با بقیه حرفات ندارم اما خواستگارای سنتی رو به این بهونه ها رد نکن اگه شرایطشون خوب و عالیه بذار ...

خواهرمم همینو میگه یکیشون خیلی پولدار بود و عالی ولی چند نفر میگفتن معتاده راست یا دروغشو نمیدونم

من ۲۸ ساله شدم ی ۱۰ روز پیش نه اذیت نیستم دلم میخاد به عشقم برسم و شاغلم عزیزم اصلا ب بقیه چه؟ خدایی ...

ن نیست فقط اهل تیکه پروندن هستن

من خرج خاصی هم ندارم ک بگم خانواده م اذیتن

دعا کن شاغل بشم احساس میکنم اگ شغل و درامد داشتم انقد حرفای بقیه اذیتم نمیکرد

ن نیست فقط اهل تیکه پروندن هستنمن خرج خاصی هم ندارم ک بگم خانواده م اذیتندعا کن شاغل بشم احساس میکنم ...

اره عزیزم دقیقا بخدا برای دلت دعا میکنم وقتی بری سرکار این حرفها برات بی معنی میشن درس میخونی؟