2777
2789

یه روز دخترم اومد در مورد مومو ازم سوال کرد خیلی برام عجیب بود بهش گفتم یه عروسک مسخرست و بهش فکر نکن 

بعد از مدتی متوجه شدم بچه هام میترسن تو اتاق تاریک‌نمیرن  موقع دستشویی رفتن درو باز میذارن تو‌ حموم‌ چشاشون رو نمیبندن دخترم به مرحله ای رسید که دیگه دستشویی نمیرفت و بعد از مدتی عفونت ادراری و تکرر ادرار گرفت 

این میون هرچقد من اصرار میکردم برام تعریف کنن چه اتفاقی افتاده قبول نمیکردن به‌ هم نگاه میکردن و هر دو یه جواب میدادن که هیچی نیست 

ادامه 👇🏼

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی منو بی زحمت لایک کنه صلوت میفرستم براش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

تا اینکه تعطیلات عید اومد و ۲۰ روز رفتیم مسافرت اونجا کار دخترم به بیمارستان کشید اینقدر عصبی و ناراحت شدم که تو‌ مسیر سرش داد زدم و تهدیدش کردم اگه حرف نزنه بهش دارو نمیدم 

تا اینکه‌گف هم سرویسیشون در مورد مومو‌براشون داستان های ترسناک تعریف میکنه اینا رو هم با جیغ و‌ گریه میگف مشخص بود وحشت کرده میگف اسمشو نیار

چی میشه دو دقیقه تایم بزارید همهٔ چیزی که میخواید بگید رو توی نت گوشی بنویسید و همه رو توی تاپیک بزارید؟...

حالا سه ساعت همه در انتظار😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

همون لحظه به راننده سرویس زنگ زدم ازش خواستم شماره مادر اون پسرو بهم بده برام فرستاد و بهش زنگ زدم  

خیلی خونسرد بود اصلا انگار نه انگار بحث روان دوتا بچه ۷ ساله وسط بود خندیذد گفت اره سپهر خواهرشم میترسونه بچه های خواهرمم میترسونه  خودشم با  جیغ از حواب بیدار میشه 😐😐😐

بهش گفتم بچه های من به این مرحله رسیدن حالشون خوب نیست گف باهاش حرف میزنم 

اون موضوع گذشت کم کم حال بچه هام تو سفر خوب شد دستشویی میرفتن توجه‌که‌میکردم درو میبستن 

الان که برگشتن مدرسه دوباره شبا نصف شب بیداز  میشن و مین خوابمون نمیبره 😭😭😭 میپرسم اون پسره باز چیزی گفته چشاشونو تا ته باز میکنن داد میزنن نه نه نگفته ولی من حس بدی دارم اون همه زحمت کشیدم یادشون رفت دوباره این بچه گند زد بنظرتون چکار کنم اینم بگم بچه پدر مادرش جدا شدن

بهش گفتم بچه های من به این مرحله رسیدن حالشون خوب نیست گف باهاش حرف میزنم اون موضوع گذشت کم کم حال ب ...

هم مدرسه‌ای هستن؟

اگه هم مدرسه‌ای هستن اول دوباره با مادرش عنوان کنید و اگه تغییری ایجاد نشد دیگه با مدیر مدرسه صحبت کنید

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

هم مدرسه‌ای هستن؟اگه هم مدرسه‌ای هستن اول دوباره با مادرش عنوان کنید و اگه تغییری ایجاد نشد دیگه با ...

نه فقط هم سرویسی ان

هم مدرسه‌ای هستن؟اگه هم مدرسه‌ای هستن اول دوباره با مادرش عنوان کنید و اگه تغییری ایجاد نشد دیگه با ...

موضوع اینه که الان بچه هام انکار میکنن میگن چیزی نگفته منم مدرک ندارم ولی اینکه چرا  با وجود خواب الودگی شدید نمیخوابن دلیل دیگه ای جز ترس نمیتونه داشته باشه 😭

نه فقط هم سرویسی ان

چه بده این موضوع

شاید حرفم بیشعوری باشه ولی معلوم نیست حتی مدرسه درست و حسابی میره یا نه بعد...

ای بابا... اینجوری دیگه فقط باید با مادرش حل بشه. این که میگید خیلی عادی میگه هاهاهاهاها آره سپهر خواهرش هم میترسونه یعنی از هفت دولت رها کرده دیگه.