2777
2789

مجدد سلام دوست یا دوستان عزیز من یه سوال دارم بخاطر مشکلم

و اون اینه که:من بازوهای چاقی دارم شل و اویزون  رژیم میگیرم لاغر میشم ولی بازوهام اصلا لاغر نمیشه چکار کنم؟

شنیدم ورزش تاثیری روی لاغری بازو نداره فقط رژیم موثره ،   ولی من لاغر هم میشم همه جام اب میشه بجز بازو حتی یک سانت یا نیم سانت هم دور بازوم کم نمیشه اصلا به هیکلم نمیخوره بازوهام انگار بازوهای یه خانم ۸۰ یا ۹۰ کیلوییه خودم ۶۰ کیلو ام با قد ۱۶۳ چکارش کنم  

واقعا ورزش لاغر نمیکنه؟؟؟؟رژیم که لاغرم نکرد قبلا هم سه ماه ورزش کردم همراه رژیم  ولی بازم لاغرم نکرد بعد رها کردم ورزشو 

واقعا راه حل بازوی چاق چیه؟

عزیزم ما لاغری موضعی نداریم یعنی نمیشه یه جات لاغر شه یه جات نه...

بعضی چیزا تو اندام آدما دست خودشون نیست مثل باسن بزرگ یا سینه های کوچیک یا ران های تو رفته یا انگشت پای دراز...اینا مربوط به ژنتیک و تیپ بدنی افراده که هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی...

بهترین راهش پذیرش هست و در باره شل و افتادگی بازوهات بهتره اون هارو تقویت و تبدیل به عضله کنی تا حد زیادی از شلی و افتادگیش رو برطرف میکنه و علاوه بر قدرت فرم ورزشکاری زیبایی هم بهش میده اما اینکه بخوای فقط بازوهاتو کوچیک کنی اصلا لاغری موضعی امکان پذیر نیست هرکی هم بگه بیا من بهت ورزش بدم فقط بازوهات کوچیک شه چرت محض میگه عوض من بزن تو دهنش😘

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
عزیزم ما لاغری موضعی نداریم یعنی نمیشه یه جات لاغر شه یه جات نه...بعضی چیزا تو اندام آدما دست خودشون ...

ممنون عزیزم اخه میگم همزمان رژیم دارم لاغر میکنم ولی بازوهام اصلا تکون نمیخوره گویا بقول شما

جز پذیرشش چاره ای نیست خیلی تو ذوقم میزنه کاش راهی بود 

ممنوک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم اخه میگم همزمان رژیم دارم لاغر میکنم ولی بازوهام اصلا تکون نمیخوره گویا بقول شما جز پذیر ...

عزیزم حتی رژیم هم بهت لاغری موضعی نمیده...

خودت و بازوهات رو دوست داشته باش و بابت چیزی که دست تو نیست خودتو عذاب نده...من همیشه به شاگردام میگم به خاطر وجودی که خدا براتون تو بهترین حالت خلق کرده هرگز خودتونو سرزنش نکنین و از خلقت خدا ایراد درنیارین...عوضش شکرگذار باشین که دوتا دست دوتا پا یه بدن سالم دارین که میتونین ورزش کنین خیلی ها تو حسرت یک قدم راه رفتن یا برداشتن یه لیوان آب با دست های خودشونن❤️

عزیزم حتی رژیم هم بهت لاغری موضعی نمیده...خودت و بازوهات رو دوست داشته باش و بابت چیزی که دست تو نیس ...

نه منظورم اینه اگه خیلی لاعر کنم شاید یه کوچولو بازومم لاغر شه اما دریغ از نیم سانت کل بدنم لاغر میشه عین مارمولک بازو ولی تپل یه چیز عجیبیه 

نمیدونم والا دام میخواد کنار بیام خیلی سخته برام 

نه منظورم اینه اگه خیلی لاعر کنم شاید یه کوچولو بازومم لاغر شه اما دریغ از نیم سانت کل بدنم لاغر میش ...

عزیزم شما الان قد و وزنت مناسبه با توجه به فرم بازوهات وزنت رو پایین نیار اما سعی کن با ورزش های قدرتی(منظورم وزنه زدن)بازوهارو قوی و عضلانی کنی سفت شدن بازوها تا حد زیادی شکل و شمایلش رو تغییر میده و از حالت بزرگ بودنش کم میکنه چون الان شل و افتاده هستن بیشتر بزرگ به چشم میان اما اگر عضله سازی کنی بازوهات جمع و جور تر میشن

عزیزم شما الان قد و وزنت مناسبه با توجه به فرم بازوهات وزنت رو پایین نیار اما سعی کن با ورزش های قدر ...

یعنی میشه؟؟؟

حداقل یکم جمع و سفتم  بشه عالیه راضیم

یعنی میشه؟؟؟حداقل یکم جمع و سفتم بشه عالیه راضیم

بله عزیزم چرا نشه با وزنه زدن بازوهاتون از حالت شلی در میاد و جمع تر میشه و فرم بهتری هم میگیره سفت تر هم میشه

بله عزیزم چرا نشه با وزنه زدن بازوهاتون از حالت شلی در میاد و جمع تر میشه و فرم بهتری هم میگیره سفت ...

ممنون همینم خوبه راضیم  🙏

مرسی از راهنمایهات ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

هیچ کار تابستون باید برم‌چکاب همش لکه دارم شماهم‌پلیپ داری؟علایمت چیه چندوقته فهمیدی؟

منم لکه بینی داشتم رفتم سونو فهمیدم...دو دوره داروخوردم فعلا سونو نرفتم ...شما چه وقت هایی لک میبنی

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته