2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور ارشد دادید

54 بازدید | 11 پست

میدونید حدودی جواب کنکور ارشد کی میاد ؟ و تا کی میتونیم انتخاب رشته کنیم ؟ من پارسال اسفند کنکور دادم می خوام ببینم مهر میتونم برم دانشگاه؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاریخ کنکور ارشدی که امسال برگزار میشه میدونی کیه؟ ثبت نامش چی

من پارسال کنکور دادم تاریخش فکر کنم سه اسفند بود معمولا  هرسال همون حدوده 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

خرداد رتبه ها میاد شهریورم نتایج نهایی مهر هم شروع ترم یک ان شالله

ممنون عزیزم🙏🏻🙏🏻

بعد کنکور ارشد خیلی سخته؟

ببییینننننن اینقدررر راحت بود که خندم گرفته بود 🥲 انگار کن امتحان پایان ترمه فقط جزوه بخون و برو

وای خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی🥹

خواهش میکنم عزیزم 🤍 اصلا مثل کنکور کارشناسی نبود اگه بخونی حتما قبول میشی اگه درسیم برات سخته کلاس بردار چون ارزششو داره