2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون طرف دوست نداشته

نمیدونم... 

خانوادش راضی نبودن. تمام این 4 سال باهاشون دعوا کرد و راضیشون کرد

گفت من بخاطرت جنگیدم و به زور راضیشون کردم

تو اگه منو دوست داری خانوادتو راضی کن

چون مادرشون بهشون گفته بودن خودتون توافق کنین سر مهریه و همون 14 تا باشه

میخواست من بگم مامان بابام حرفی نزنن و همون 14 تارو که اونا میگن قبول کنن

آخه مهریه اصلا ربطی به اعتماد نداره، مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه، برای همین در حدی باید باشه که مرد بتونه، به نظرم نسبت به وضعیت اقتصادی مهریه زیاد بوده.

واقعا میدونی خانواده اش نمیخوانت بازم میخوای با این پسر ازدواج کنی؟؟؟؟عزت نفس نداری؟؟؟

بله ما 4 سال دوست بودیم و از روز اول خانوادش مخالف بودن

الان راضی شدن که باز سر مهریه دعوامون انداختن

آخه مهریه اصلا ربطی به اعتماد نداره، مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه، برای همین در حدی باید باشه که ...

من دنبال گرفتن مهریه نبودم

منم مثل هر دختر دیگه ای که با آرزوهای خوب ازدواج میکنه ام

ولی توی خانواده ی ما اصلا اینقدر مهریه یعنی دخترو کم ارزش دونستن یا دختر عیبی داشته 

من خیلی بحث کردم که رسیدیم به 114 تا

ما حتی هر دختریمون که طلاق گرفته همه مهریه رو بخشیده و جدا شده

من دنبال گرفتن مهریه نبودممنم مثل هر دختر دیگه ای که با آرزوهای خوب ازدواج میکنه امولی توی خانواده ی ...

آره متوجهم، اتفاقا شما که دنبال گرفتنش نیستی به نظرم حیفه فقط به این دلیل به هم بخوره، مگه اینکه دلایل دیگه هم کنارش باشه.

توی خیلی از خانواده ها همین معنی رو میده ولی فرهنگ غلطیه، واقعا میزان مهریه ربطی به ارزش دختر نداره، خودمون باید تغییر بدیم این رسم و معنای غلط رو.