2777
2789
عنوان

جای من باشین دوست دارین بچتون دختر باشه یا پسر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش حس میکنم دختر شه بیشتر یاد اون میفتم و جیگرم کباب میشه کاش خدا بهم پسر بدهنمی دونم کاش هر طوری ک ...

هرچی باشه بچت فرقی نمیکنه اکنو فراموش میکنی جوری که شاید سالی یه بارم یادت نیاد حتی روز تولدشو

عزیزم من تجربه کردم خیلی سخته دوباره باردار شدم دختر بود بیشتر غم وغصه آدم پر می‌کشه فقط دلم نیومد ا ...

من همسرم  همش میگه اسم قبلی رو این میذارم همه لباسا رو تو تن اون میکنم من دقیقا نمی دونم چی می‌خوام 

امیر❤️

من همسرم همش میگه اسم قبلی رو این میذارم همه لباسا رو تو تن اون میکنم من دقیقا نمی دونم چی می‌خوام

والا ما هم خیلی دوست داشتیم اسم قبلی بزاریم اما هر بار یه اتفاق بد می افتاد انگار ناراضی بود منم هیچ اسمی به دلم نبود غیر اون اسم آخرش یه اسم دیگه گذاشتیم انشاالله که برای شما این طور نباشه من تا ۷ ماهگی تو جنینی اسمش اسم قبلی بود 

حساس نباش قدیم ها حتی شناسنامه بچه فوت شده رو نگذاشتند واسه بعدی دیگه دوباره دنبالش نمی‌رفتند 

سالم باشه ولی دختر باشه بهتره بعدی پسر 

دیگه فکر نمی‌کنی یک زمانی دختر داشتی  ای کاش بازم  میداشتی کلا حس کمبودش دیگه نیست

من یک لحظه بدون یاد اون نمی گذره شب و روزم

منم اولش که بچمو از دست دادم شبیه شما بودم و افسرده شدم و فقط باقرص خواب میخوابیدم 

انقد گریه میکردم چشمام همش باد داشت 

الان اصلا یادمم نمیاد هیچی چون بچه های دیگم هستن درست اردیبهشت میشه ۵سال که اسمونی شد