2777
2789
عنوان

جای من باشین دوست دارین بچتون دختر باشه یا پسر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 43 پست

خدارحمتشون کنه

ماهم تو اشنامون یه خانمی بود بچشونو از دست دادن وقتی کوچک بود دختر بودن خدا بهشون  2 فرشته داده اونام دخترن خیلیم خوشگلن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

الهی هرچی خیره برات پیش بیاد قشنگم متاسفم واقعا غم سختیه خدا ب دلت آرامش بده الهی 💔

ولی ب نظرم پسر باشه بیشتر آرامش داری بازم بسپار ب خدا 

ب نظرم اگ دختر بود لباسو وسایل جدید بخر براش خودتو عذاب نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به دلت ارامش بده

پیشنهاد میکنم قبل بارداری با ی مشاور صحبت کن تا خالت بهتر بشه بعد اقدام کن

جنسیت بچه هم که دست شما نیست . نذر کن بچت سالم به دنیا و موفقیت هاشو در اینده ببینی

منم برات دعا میکنم

امیدوارم شاد باشید همیشه❤️

بنظرم سالم باشه بهتره🙃

دوست قشنگم میدونم چه درد تو دلت هست

اون فرشته ناز هم پیش خدا جاش بهتره لطفا فعلا اقدام به بارداری نکن اگه کردی رو خودت کار کن تا قدر بچه آیندت بدونی جوری رفتار نکن اون عزیزدل دچار کمبود محبت بشه به این فکرکن شاید همون فرشته در کالبد جدید بهت برگشته و بهش محبت کن💕

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

همش حس میکنم دختر شه بیشتر یاد اون میفتم و جیگرم کباب میشه کاش خدا بهم پسر بدهنمی دونم کاش هر طوری ک ...

توروخدا اینجوری نگو.چه دختر چه پسر فرقی نداره.ناشکری نکن هنوز نیومده.به خدا ناشکری بده.نذار خدا کاری بکنه که بگی خدایا هر چی باشه فقط بچم سالم باشه.سریال حضرت یوسف و باز ببین‌.میدونم سخته دلت شکسته خیلی‌به خدا میترسم من هم دلت و بسوزونم با این حرفام ولی بسپار به خدا ‌بگو بهترین و برام بیار

خدا بهت صبر و سلامتی بده عزیزم تو هم کم کم بپذیر و اقدام کن چون تایمی که بگذره یگه خودت زیر بار بچه‌دار شدن نمیری هرچی باشه انشالله سالم باشه و خدا برات حفظش کنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤