2777
2789
عنوان

دوستان رمان خون میشه بیایین

325 بازدید | 24 پست

یه رمان جذاب و خفن میخوام 

چند تا رمان خوندم که واقعا خیلی قشنگ بودن و اگه رمان تو مایه های اینا میشناسین معرفی کنید لطفا

ماهت میشم

ماه من

خون برای نفس

ویکار

گناهکار

مگس

کلاهداران

تمساح خونی یک آکواریوم را بلعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلوفر ابیوهم

وای نه شخصیت پسرش خیلی مسخره اس من خوشم نیومد اصلا

نویسنده خون برای نفس داره دو جلد بعدشم انلاین میذاره فکر کنم ۵۰۰ پارتم اماده داره اگه انلاین میخونی لینک چنلشو بدم 

جلد دومش خون برای نور که واقعا قشنگه 

جلد سومش هم خون برای ابد 

اگه از این گرگینه خون و اشاما دوست داری رمانای پونه سعیدی رو بخون خیلیی قشنگن 

اگه مافیایی میخوای که دخترشم قوی باشه آغوش آتش خیلی خوبه 

تاج بلورین تازه اومده من وی ای پیشو داشتم خیلیییییی قشنگه 

این نیز بگذرد...

وای نه شخصیت پسرش خیلی مسخره اس من خوشم نیومد اصلانویسنده خون برای نفس داره دو جلد بعدشم انلاین میذا ...

اولین نفری هستی ک بدت میاد 

ی گروه چندهزارنفره رمان داریم همه عاشق این دوتا رمان شدن محالف ندیدم ولی اغوش اتش خیلیا ناراضی بودن از اینکه الکی کش داده ۸هزارصفحه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

اولین نفری هستی ک بدت میاد ی گروه چندهزارنفره رمان داریم همه عاشق این دوتا رمان شدن محالف ندیدم ولی ...

ببین البته من نسخه اولشو خوندم که به نظرم خیلی اب بندی کرده بود اخرشو و واقعا میتونست بهتر تموم کنه 

نسخه بازنویسیشو نخوندم به هر حال سلیقه اس آغوش آتش واقعا شخصیت دختره رو من خیلی خیلی دوست داشتم

این نیز بگذرد...

ببین البته من نسخه اولشو خوندم که به نظرم خیلی اب بندی کرده بود اخرشو و واقعا میتونست بهتر تموم کنه ...

سلیقه منو شما اصن شبیه بهم نیست

چون شخصیت دختررو اصن دوسنداشم تو اغوش اتش ۴هزار صفحه رمان خوندم هنوز دختره متنفر بود از پسره خیلی شخصیت خودخواهی داشت بنظرم

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️