2777
2789

دخترا شما چه کار زیبایی روی‌ صورتتون انجام دادین؟

اگه برگردین به قبل کدوم کار زیبایی رو انجام نمیدین کدومو انجام میدین؟

نچرالم بودین بگین

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دماغمو عمل کردم که تغییری نکرد اگه برمیگشتم عقب دکترمو عوض میکردم 

فیروز ابرو کردم اگه برگردم عقب بازم انجام میدم 

لیزر رفتم 

بازم برگردم عقب انجامش میدم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

دماغمو عمل کردم مژه هامم چند ساله اکستنشنه 

رنگ مو و کراتین هم انجام دادم از رنگ و کراتین پشیمونم دارم کم کم کوتاه میکنم موهام یک دست بشه

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

هیچ کاری انجام ندادم و قصدش هم ندارم ببینیم اینده ها چطور پیش خواهد رفت 

تازه لاک هم بلد نیستم بزنم 🥺

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عمل بینی پشیمون نیستم ولی طبیعی عمل کردم میگفتم یکم فانتزی باشه خیلیییی کم

منم از همین میترسم ، میخوام طبیعی عمل کنم میترسم دیگه هیچ فرقی نکنم😂

نچرااااال نچرالم...قبلا ابروها مو برمی داشتم اونم فک میکنم بهم نمیاد دیگه بر نمیدارم🤕 تنها کار زیب ...

خیلیم عالی😂❤️

من نچرالم بدون هیچ عملی ، از نظر من ژل زدن و.. توی این سن مناسب نیست ممکنه حتی بعد یه مدت معیار زیبایی تغییر کنه .روش های جدیدی بیاد که بهتر باشه بعدشم سن آدما رو بالاتر نشون میده.

اما عمل بینی نظرم در موردش مثبت.

بیشتر آدم باید به پوستش برسه ورزش کنه که هیکلش رو فرم باشه.