2777
2789

چند ماهی قبل از ازدواج با حضرت علی ع خواب میبینه که شبی در  فضای باز نشسته و آسمونو نگاه میکرده میبینه اول ماه میاد میشینه رو دامنش لحظاتی بعد ۳ تا ستاره کنده میشن از آسمون  و میان میشینن رو دامنش 🥰

صبح مامانش داشته موهای دخترک رو شونه میکرده و میبافته بهش میگه مامان من‌ همچین خوابی دیدم 

چند‌ روز بعد مامانش بیرون بوده یه سر هم میره پیش یه معبر و خوابو تعدیف میکنه معبر میگه فکر کنم اون با یه مرد اصیل و بزرگوار ازدواج میکنه و ۴ تام بچه میاره 

و چند ماه بعدش که عقیل بن ابیطالب از طرف علی نایب بود اگه دختر مناسبی دید معرفی کنه و علی ع بهش گفته بود تحقیق کن‌ برادراش شجاع و جوانمرد باشن چون دوست دارم اگه خدا بهم پسر داد به دایی های راد و شجاع بره . 

این دخترک ، فاطمه [ رو معرفی میکنن و الباقی ماجرا ] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی،دخترک🙄

نه پیشوندی،نه پسوندی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بقیش؟؟

عقیل ؛ علی و فاطمخ رو به عقد هم در میاره عقد میکنن و علی ع فاطمه صداس میزد و ۴ تا پسر آورد 

روزی به علی میگه وقتی منو فاطمه صدا میزنی حس میکنم‌ بچه هات یه جوری میشن ناراحت میشن علی ع هم میگه پس از این به بعد بهت میگیم ام البنین ( مادر پسران ) 

تو گوگل مفصلش هست کلی گویا همون شبی که خواب دیده بود روزش میان خواستگاریش خوش به سعادتشان

دستتون دردنکنه 

چه خوب

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم