۴ سالشه. بدجور شکسته. یه بخیه بزرگ زدن از بازوش. اعصابمخورده. میترسم جاش بمونه. چکار کنم . فعلا یه هفته ست که از عملش میگذره.بخیه رو هم گفتن بذار بمونه ۴۰ روز دیگه برمیدارن. آتل بستن. چکارکنم ردش نمونه
بعدش که بازش کردن ترمیم کننده های قوی بزن. بعد اصلا نگران نباش الان دیگه جای زخم و اینا معنی نداره یه جلسه لیزر بکنه درست میشه بعدا
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم اینو از کی بایدبزنم؟چون بخیه رو گفتن ۴۰ روز دیگه برمیدارن
عملش کردن؟ تموم شده دیگه کاری ندارن بهش؟ من بخیه ها رو صورتش بود شروع کردم ترمیم کننده رو البته اول ایرانی خریده بودم بعد که کشیدم اینو زدم... باز میخوای از یه دکتر سوال کن چون طولانیه ۴۰ روز شاید باید بعد کشیدن بزنی ولی این انقد خوبه که اونموقع هم مداوم بزنی خوب میشه، روزی دوبار اون محلو تمیز کن و بزن براش غذای مقوی هم براش بپز سوپ ماهیچه و قلم گوسفند و گوسابه و پای مرغ و... شیر و پودر سنجد بده استخونشم جوش بخوره