2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دوست دارم نهار نخورم اما واقعا نمیتونم چون همسرم به ناهار علاقه داره ناهارامم مفصل و خوب درست م ...

یاد ی خانمی افتادم تاپیک زده بود شوهرش نعتاده دست بزن داره خرجی نمیده ۲ تا بچه داره خودشم کار میکنه سالها گذشته درست نشده چیکار کنم فقط نگید طلاق بگیر😂😂😂

اینم مثل توعه حاظر نیستی از شکمت بگذری دنبال لاغری 

نهار اگه نخوری نشگلی نداره شام جبران میشه

ولی شام نخوری بخوابی ی سلول ازت میمیره و ترمیم هم نمیشه

دقت نکردی به شاه چالز همیشه اندامش لاغره میگه اصلن نهار نمیخوره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

۵۵ بودم۴۸ شدمپیاده روی کردم روزی یک ربع حداقلو قند و شکر حذفخوراکی های بیرونی (چیپس و کیک واینا) حذف ...

خیلی هم عالی

منم بخاطر بچم نمیتونم باشگاه برم تو خونه یه روز درمیان ۱ساعت پیاده روی و هر روز نیم ساعت ورزش فیتنسی انجام میدم

۱٠کیلو کم کردم با باشگاه و رژیم. صبحانه ناشتا دتاکس چربی سوز درست میکنم با دانه چیا.. برنجم خیلی کم شده. نون تست معمولی یا پروتیینی یه دونه صبح میخورم. شبا یا ماست با ترکیب زرد چوبه و دارچین و سماق میخورم یا سالاد با این ترکیب به عنوان شام  شاید ۱٠ روزی یه بار یه وعده خودمو مهمون کنم به خوشمزه جات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هله هوله نخور ، بیشتر پروتئین (مرغ-گوشت-ماهیو..) استفاده کن مثلا ناهار بجای برنج تو غذات باید بیشتر پروتئین باشه..

حواست خیلیییی به کالری مصرفیت باشه

رژیمای عجیب غریبم نگیر و یهو هیچی نخوری چون داغون میشی رسما (ریزش مو و انواع بدبختی ها-و وزنت دوباره سریع زیاد میشه)

من تا تا الان فقط دو کیلو کم کردم البته😁😁

یاد ی خانمی افتادم تاپیک زده بود شوهرش نعتاده دست بزن داره خرجی نمیده ۲ تا بچه داره خودشم کار میکنه ...

😂😂😂😂

من ناهارو نخورم میمیرم اما کم میخورم شام هم یه چیز سبک و کم کالری میخورم

اما نمیتونم کلا ناهارو حذف کنم

چون کم خونی دارم پس میفتم😂

هله هوله نخور ، بیشتر پروتئین (مرغ-گوشت-ماهیو..) استفاده کن مثلا ناهار بجای برنج تو غذات باید بیشتر ...

اره درسته پروتئین خیلی خوبه

اما من چون سنگ صفرا دارم نمیتونم پروتیینمو خیلی بالا ببرم کبدم نابود میشه

ماست رو با زردچوبه و زیره سیاه قاطی کنم خوبه هر شب بخورم؟

اره. خوبه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!