رعا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 733 عنوان میشه ی لحظه این سنو رو ببینید 59 بازدید | 8 پست من دیروز رفتم سنو فقط ساک بارداری دید اما کیسه زرده فتال ندید یعنی پوچ هست 1404/01/17 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رعا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 733 الان باید ۶ هفته باشم با حساب پریودی اما سنو زد ۴ هفته و ۵ روز
fatimaalizadeh عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 525 الان باید ۶ هفته باشم با حساب پریودی اما سنو زد ۴ هفته و ۵ روز سونو دقیق تر میزنه هنوز خیلی زوده توکلت به خدا باشه منم تو پنج هفته سونو رفتم فقط ساک خالی بود هشت هفته که رفتم هم جنین بود هم ضربان قلب لطفا لطفاااا به خودت استرس نده به چیزای خوب فکر کن
رعا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 733 سونو دقیق تر میزنه هنوز خیلی زوده توکلت به خدا باشه منم تو پنج هفته سونو رفتم فقط ساک خالی بود هشت ه ... مرسی عزیزم هرچی صلاح هست همون بشه اما دکتر گفت هفته بعد بازم برم سنو
fatimaalizadeh عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 525 مرسی عزیزم هرچی صلاح هست همون بشه اما دکتر گفت هفته بعد بازم برم سنو هفته بعد که زوده حالا بازم هر چی دکترت بگه من یه سقط داشتم قلب تشکیل نمیشد مدام میفرستادنم سونو و پول میگرفتن ولی بارداری دومم بعد اینکه سونو رفتم و ساک خالی بود تا هشت هفته کامل نشذم نرفتم