2777
2789
عنوان

خودتون رادوست داشته باشید

149 بازدید | 11 پست

بچه ها از من گذشت 45 سالم شد هیچی به هیچی. همش خودم را وقف بقیه کردم خانوادم بقیه. تو را خدا خودتون را دوست داشته باشین سلامتی خودتون آرامش خودتون را فدای هیچ کس نکنید نه مادر نه پدر نه خواهر نه برادر نه شوهر نه حتی بچه هیچ کدوم مهمتر خودتون نباشه نمیگم بی احترامی کنید ولی اگه بدون هیچ قید شرطی بتون علاقه دارن بشون اعتماد کنید وگرنه اصلا. به فکر سلامتی وآینده خودتون باشین حتی به همسرتون اعتماد نکنید به فکر پیری کوری خودتون باشین هیچ کس جز خدا دلش براتون نمیسوزه هیج کس. کاش منم چند سال قبل عقلم می‌رسید. تا میشد تا کار می‌کردم براشون منفعت داشتم جواب سلام منو میدادن الانم بخاطر حکم خدا از مادر پیرم مراقبت میکنم برادرم هم که بی خیال زن داداشم هم که اون یکی شهر غریب هست اینم که مطیع وبرده زنش هست زنش بگه آب نخور نمیخوره حرفم بزنم میگه تو شوهر نکردی دلت شوهر میخاد نیش میزنه من عقل نداشتم پس انداز نکردم همش خرج مادرم کردم خرج برادرم کردم هی گفتم داداشم گناه داره من براش مادری کردم به قول خودش ولی یک روز هم منو نگه نداشتن وقتی مادرم بستری بود روز دوم که خونش بودم شنیدم داشت با زن داداشم حرف می‌زد که زن داداشم گفت نه نگهش ندار بذار بره خونه دایی. با اینکه خونه داره مال خود‌ش الان من اجاره کردم با مادرم اجاره خرج اینا با منه واصلا یه بار دلسوز نبودن بگن اینم دختره باید بره خونه بخت زن. داداشم را خودم دانشگاه برا برادرم پیدا کردم تا قبل عقد قربون صدقه ام رفت بعدم که تا ده سال گفت مادرت خواهرت نیان خونم برادر کنم عین نوکر. خواهر زن. داداشم را شوهر داد جهیزیه را داداشم کمک کرد جور شه وام براشون گرفت ولی من یک ریال کمک نکرد بم. بعدم که مادرم پسر دوست شدید. من تک دختر هستم ولی دلم میسوزه بخدا برا غریبه این کارا را کرده بودم الان رو سرشون می‌ذاشتن منو. نکنید حتی مادرتون پس انداز شما را ندونه بخدا آدما هرکار ازشون برمیاد نگیم مال فیلما هست من هرکار کردم بخاطر خدا کردم ولی خوب دیگه خیلی هم خریت کردم پس انداز نکردم برا الان که بتونم رهن خونه حداقل بدم برادرم که میگه یه من چه اون یکی هم که شهر غریب هست سومی هم که مشکل اعصاب داره. یکبار مادرم دلش نسوخت برام بخدا. همش میگفت نمیخامت من دختر نمیخاستم قرص خوردم باردار شدم بعدم که هیجی خودم از 6 سالگی کار کردم تا الان بخدا جون ندارم شغل خوب گیرم نیامد نظافت خونه میرم ولی اینا دلم را آتیش، نزد فقط بی مهری مادر مادر حتی از برادرم توقع ندارم ولی مادر خیلی سوختم قشنگ متوجه میشم چقد خودخواه یک ریال داشته باشم تا ازم نگیره ول کن نیست من هیچ پس انداز نداشتم همش را خرج مشهذ کربلا مادرم کردم که خوشحال شه اخرم فقط نفرین میکنه 45 سالمه حتی صورتم را اصلاح نکردم چرا چون مادرم قدیمی هست شروع میکنه فحش دادن که دختره رفته اصلاح خراب شده تو مگه شوهر داری یه بار بش گفتم مامان منم نیاز به ازوداج دارم جنان آبرویی ازم برد هرچی خواستگار بود با فحاشی رد می‌کرد خاله هام دایی هام هرچی باش حرف زدن گفتن گناه داره نکن عقوبت داری نکن این دختر را زجر نده فایده نداره. اخرم ازش مراقبت میکنم تا آخر عمرم ولی ازش رضایت ندارم حلالش نمیکنم من طبق گفته خدا وظیفه ام را انجام میدم ولی مسولیت حال خراب من که کلی بیماری روحی روانی جسمی گرفتم مادرم هست 

همیشه همینه هر چی بیشتر احترام میذاریم و محبت و خوبی میکنیم بیشتر ازمون فاصله میگیرن و بیشتر به خودمون ضربه میزنیم.خواهر منم خیلی در حق خانواده ام و شوهرمو و  مادرشوهرم و دیگران خوبی کردم ولی بدترین بلاها رو‌سرم آوردن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم ،بغضم گرفت و جیگرم آتیش گرفت

خدا عاقبت بخیرت کنه گلم ومن هرچی کشیدم از قلب مهربونم بوده بخاطر نجات از این خانواده خودم را بدبخت کردم سه سال با یک منحرف جنسی عقذ کردم اخرم با کلی بیماری روحی روانی طلاق گرفتم کسی که فانتزی جنسی شرم آور داشت از چاله افتادم تو چاه. خدا فقط کمکم کنه بخدااجی جرات ندارم یه اصلاح ابرو کنم یه کم به خودم برسم شروع میکنه نفرین وحرف زشت زدن. فقط خدا میدونه بخاطر نیش کنایه مادرم دوبار خودکشی کردم چاره ای جز سکوت ندارم که 

خدا عاقبت بخیرت کنه گلم ومن هرچی کشیدم از قلب مهربونم بوده بخاطر نجات از این خانواده خودم را بدبخت ک ...

فداتبشم عزیز دلم ،الهی دورت بگردم ،میدونم که چقدر داری سختی و عذاب میکشی، منم کم از دست خانواده ام نکشیدم و منو به کسی دادن که اصلا یک ذره اخلاق و شعور و معرفت نداره و همش دارم‌ عذاب میکشم.زندگیم جهنمه،شدم مرده ی متحرک ،همش غم همش غصه ،ورم کردم و کلی مریضی گرفتم‌و تو سن جوونی رسما پیر شدمو کمرم شکست.فقط خواستن منو بدبخت کنن و اسم در کنن که ما دختر شوهر دادیم.بخدا دلم خونه از دست همشون.سرگذشت زندگی من خیلی دردناکه و باعث تمام بدبختی هام بی فکری و نفهمی خانواده ام بوده.آبجی من خیلی سختی کشیدمو هنوزم دارم میکشم و هرگز نمیبخشمشون که با زندگی و جوونی و احساسات من بازی کردن.

فداتبشم عزیز دلم ،الهی دورت بگردم ،میدونم که چقدر داری سختی و عذاب میکشی، منم کم از دست خانواده ام ن ...

عزیزم سعی کن با خدا وارتباط معنوی خودت را سرپا نگه داری گلم نماز جعفر طیار برا هر مشکل معجزه میکنه روش ساده داره اگه بلد باشی روش مفاتیح سخته گلم هرروز بخون آرامش عجیب پیدا میکنی بعدم مشکلات کم کم حل میشه گلم اگه میخای یادت بدم عزیزم شرطش ترک گناهه ومداومت عزیزم هرروز بخون با خدا حرف بزن بگو خدایا بم تحمل بده صبر بده تحمل کنم خدایا کمکم کن یه دفتر بردار حرفای دلت با خدا بزن سبک میشی ارزوهات را بنویس توش بذار یه گوشه کسی نبینه اگه بچه داری تحمل کن گلم چاره نیست من مجردم یه طور می‌کشم زخم زبون مادر وزن داداش شما یه جور.. من با نماز جعفر تونستم سرپا شم گلم 

عزیزم سعی کن با خدا وارتباط معنوی خودت را سرپا نگه داری گلم نماز جعفر طیار برا هر مشکل معجزه میکنه ر ...

الهی دورت بگردم عزیز دلم ،چشم حتما ،خیلی خیلی ازت ممنونم خواهرجونم،الهی خدا خیرت بده ،هر چقدر هم ازت تشکر کنم بازم کمه،واقعا ازت ممنونم ،خیلی لطف کردی🙏

استارتر ببین به نظرم شما ابروهاتو بردار.موهاتو رنگ کن برو باشگاه ثبت نام کن یا اصلا نه برای خودت برو پیاده روی

مادرتون هم احترامش واجبه بذار نفرین کنه اهمیتی به نفرین های ایشان نده 

خودت مگه به همین نتیجه نرسیدی که نباید وقف دیگران بود 

پس برو به خودت برس به کسی ربطی نداره تو این سن مو رنگ کنی یا ابرو برداری 

به خودت برس به خودت اهمیت بده

لطفاً برای من دعا کنید 😍
استارتر ببین به نظرم شما ابروهاتو بردار.موهاتو رنگ کن برو باشگاه ثبت نام کن یا اصلا نه برای خودت برو ...

عزیزم شما مادر منو نمیشناسی باورت میشه خوابگاه بودم بچه ها برام لباس وسایل آرایش خریده بودن که به خودم برسم مادرم اومد رژ دید چنان قیامت کرد رژ وسایل آرایش را برداشته رفته حراست دانشگاه به آقای حراست نشون میده میگه دخترم خراب شده اونو اخراج کنید بخدا من دهه 60 هستم اصلا مادر من کلا وحشتناک متعصبه نمیذاره تو خونه خودم که دارم اجاره میدم راهم نمیده بخدا 

استارتر ببین به نظرم شما ابروهاتو بردار.موهاتو رنگ کن برو باشگاه ثبت نام کن یا اصلا نه برای خودت برو ...

مادر منو کسی نمیشناسه بگم باورتون نمیشه تا چند سال فک می‌کرد موهای بدن  جاهای خصوصی را را نباید تا قبل ازدواج زد اجازه نمی‌داد موهای بدنم اونم جاهای خصوصی را بزنم موهای دست پاهام که عمرا بذاره دیوانه میشه بخدا با اینکه پیر شده میزنه چندبار تا حد مرگ منو کتک زد سه ماه لال شده بودم یه بار خونه خاله ام بودیم منو کرد تو اتاق شروع کرد کتک زدن درد قفل کرده بود چنان میزد خون بالا آوردم درو شکستن اومدن تو نجاتم دادن چندماه رفتم پانسیون خانمها تخت اجاره کردم آخرش اومد پیدام کرد باز اذیت می‌کرد مدیر پانسیون گفت مادرم روانی هست برو هرروز می‌آمد ابرو ریزی. مادرم هم امتحان خدا برا منه چه کنم بخدا آرزوی یه تاب دامن پوشیدن تو خونه را ندارم شروع میکنه فحش دادن خیلی قدیمی هست شدید مذهبی تفکر اشتباه داره فایده نداره زندگیم را گرفت منم حواله اش کردم بخدا بگم. مادرم چطوره کسی باور نمیکنه 

مامان منم کلی خواستگار داۺته

مادربزرگم و مادربزرگه مامانم هروقت خواستگار برا مامانم میومده،فحشش میدادن مینداختنش بیرون

از سن خیلی کم خواستگار داشته

بعد شده بوده سی سالش بابام اومده خواستگاریش دوباره اےنا گفتن نه و فحش و...

مامانمم یه بار برای همیشه جلوشون وایساده،گفته من میخام بشم،منو اینجا میخواید برای کلفتی؟

تو هم عذاب وجدان نداشته باش،حکم خدا رو تو چهل ساله انجام دادی،حالا دیگه نوبت داداشاته

به مادرت بگو مامان مگه نمیگی منو نمیخواستی و داداشامو فقط میخای؟

من دیگه وظیفمو در حقا انجام دادم،نوبت پسراته که دوستشون داری ازت مراقبت کنن

برو خونه پسرا و عروسات،من دیگه توان ندارم

همون خدایی که گفته به والدین احسان کنید،گفته ازدواج نصف دین رو کامل میکنه

به ازدواج خیلی خیلی خیلی بیشتر تاکید شده تا والدین

اگه راجب حق پدر ومادر به فرزند گفته شده،

راجب حق فرزند به پدرومادر هم گفته شده

خواهشااااااااااااا تموم کن این عذاب وجدان الکی رو 

تو دیگه وظیفتو انجام دادی نوبت اوناست

برو توی یه خانه سالمندان کار پیداکن که جا خواب هم بدن،یا توی پرورشگاه

یا هرکار دیگه که جا خواب بدن و محیط امن باشه

بعد پولاتو جمع کن وام بگیر خونه بگیر یا اصلا چه کاریه همونجا بمون ولی یادت باشه بیرون خیلی بری مسجد یا امامزاده ها مکانای زیارتی

چون اونطور که فهمیدم محجبه ای پس کیسه دلخواهت رو توی این مکانا میتونی پیدا کنی