2821
2789

اگه یه دختر نوجوان مثلا 18 تا 20 داشتید 

که اهل درس خوندن نیست ایندش براش مهم نیس، از صبح تاشب فقط تو اتاقشه تو گوشیه تا حالا کمک نکرده تو نظافت خونه 

خیلی تنبله , هیچ هنری نداره

خیلی بی ادبه به پدر مادرش حرفای زشت و رکیک میزنه 

از همه چی ایراد میگیره نمک نشناسه 

خیلی عصبیه با کوچک ترین حرفی دعوا راه میندازه فحش میده

تنها چیزایی که داره ایناس که نماز میخونه اهل دوست پسر اینا نیست ،کلا رفیق یکی بیشتر نداره کلا اجتماعی نیس فقط یه گوشه خونه میفته تو گوشی

اگه بچتون اینجوری بود چیکارش میکردین؟؟

خودم همینم 

میبردمش تراپیست حتما

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینم

تو رو خدا نجاتش بده

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

نمیدونم واقعا 

سعی میکردم رابطمه باهاش خوب کنم ببینم چشه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اینجوری نبوده دیگه از اول

طبیعتا شده اینطوری

جای والدینش بودم

وقتی داشت این علائمو تازه تو سن کم نشون میداد

میبردمش پیش روانشناس تا نهادینه نشه توش

بعدم تو خونه موظفش میکردم بهم کمک کنه

و تنبیه های نه خیلی بدی براش بعد از بی احترامی در نظر میگرفتم

میتونین ماهی صدام کنین🎀

2825
2823
2791
2779