2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 127 پست

بخاطر اینکه ما ایرینیا از قدیم هم همین طرز فکر و داشتیم جوریاز جتس مخالف ها بد گفتن همه میترسیم ولی داخل خارج اصلا اینطوری دختر و پسر از بچکی دوستن این یک 

به پسرای ایرانی اعتماد نکنین همشون یکین بجز چندتاشون که من همون چند تا هم ندیدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خوب باشی

قربون تو همچنین

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اره دیگه حتما در جریان باشهاصلا چ دختر چ پسر ادم باید شریک زندگیش در جریان باشه

خب اگر طرفت مشکل نداره خودتم اوکیی و لیمیت ها هم رعایت بشه خوبه 

ولی اگر لیمیت رعایت نشه اون موقع بد میشه🙃

بخاطر اینکه ما ایرینیا از قدیم هم همین طرز فکر و داشتیم جوریاز جتس مخالف ها بد گفتن همه میترسیم ولی ...

اره همین تربیت نادرست باعث شده

به پسرا گفتن که شما مختارید هر جور میخوتید رفتار کنید

اکثریت نه چهارچوبی دارن نه عفت کلام نه ذره ای برخود با خانومارو بلدن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

کلا از بحث دین بگذریم دقیقا این جذابیت جنسی هستش که باعث میشه یه دختر واسه پسرا دوست با معرفت باشه ولی واسه دخترا معمولی باشه

برعکسش هم همینطوره یه پسر واسه دخترا همه جوره از خودش مایه میذاره ولی واسه رفیق هایی که پسر هستند تره هم خورد نمیکنه.

حتی اگر به رابطه جنسی و ابراز علاقه منجر نشه بازم‌این جاذبه ی جنسی هست که کمک میکنه با هم رفیق های خوبی باشن

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
مشکل تو چیه جدی؟😂😂😂من نگفتم میخوام دوس شم بشم یا نشمخواستم راجب یه فرهنگ غلط حرف بزنممام سیب و مو ...

من مشکلی ندارم، شما پریدی به آدمایی که مثه خودت نیستن. "فرهنگ غلط"؟😂 خدایی فک میکنی شما قراره برا بقیه تعیین تکلیف کنی که چی غلطه یا درست؟ جامعه شناس یا روانشناسی چیزی هستی که داری تز میدی برا ما؟ 😂 

من مشکلی ندارم، شما پریدی به آدمایی که مثه خودت نیستن. "فرهنگ غلط"؟😂 خدایی فک میکنی شما قراره برا ب ...

من چیزی دارم به اسم منطق که شما حتی نمیدومی چی هست!

پریدنم مال حیواناته گلم

من اینجا با کمال ادب نطرمو گفتم کاملا برعکس شما

میشه درستی یک حرف رو از مخالفاش فهمید😂😂

من چیزی دارم به اسم منطق که شما حتی نمیدومی چی هست!پریدنم مال حیواناته گلممن اینجا با کمال ادب نطرمو ...

😂😂😂😂😂😂 باشه، نه پریدن مال حیوانات نیس فقط، الان خود شما انسانی ولی داری میپری به بقیه😂😂😂

بعدم چه توهینی کردم بهت، چون جوابتو دادم توهینه؟😂 والا کسی که داره توهین میکنه شمایی.. "انگار عهد قجره ! بخشیشم از تربیت غلطه احساس میکنم"

منطق؟ ببین الان دیدم بیست سالته، ادما تازه 25 سالگی مغزشون کامل میشه، ایشالا بزرگ میشی ؛) 

اره همین تربیت نادرست باعث شدهبه پسرا گفتن که شما مختارید هر جور میخوتید رفتار کنیداکثریت نه چهارچوب ...

دقیقا متاسفانه داخل ایران تربیت پسرا بسیار بده و خیلی آزادن مثلا اگه یه پسر ساعت ۱۲ بیاد خونه چیزی نیست ولی یه دختر خیلی مشکل داره ! 

😂😂😂😂😂😂 باشه، نه پریدن مال حیوانات نیس فقط، الان خود شما انسانی ولی داری میپری به بقیه😂😂😂منط ...

ایشالا عاقل میشید..

لطفا شمام عقب موندگی هاتونو جار نزنید تو سایت

این عقب موندگی هست ؟؟؟

عقب مونده تویی که فکر میکنی دوستی با پسر افتخار داره فکر میکنید امثال تو جامعه رو دارند به گند میکشن 

به خاطر این حرفای شما این عادی جلوه دادن ها 

به بچه ابتدایی تویه سرویس مدرسه تعرض شدههههههه این یه نمونش هست که امروز شنیدم 

از روشن فکری های شما هزاران زندگی از هم پاشیده میشه خیلی متاهل ها میرن به بهونه دوست معمولی با یه نفر دوست میشن و بعد زندگی میپاشه !!!!! 

کی هستی که این نظرو میدی؟ مشاور خانواده ای؟ روانشناسی جامعه شناسی؟؟؟؟؟؟ کدومش؟ هان؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

این عقب موندگی هست ؟؟؟عقب مونده تویی که فکر میکنی دوستی با پسر افتخار داره فکر میکنید امثال تو جامعه ...

من افتخار نمیکنم ، دوست داشتن افتخار داره ولی نه دوست جنس مخالف 

چ مخالف چ غیر مخالف

دوست پیدا کردن و دوستای خوب داشتن یه هنر و نعمته

دوست بودن منم باعث تعرض به کسی نمیشه الکی مسائلو قاطی،نکن جو نده

عقب مونده تویی که نمیدونی چه حرفیو کجا بزنی جوگیر شدی فک میکنی میتونی هر حرفیو بزنی

تو کی هستی؟ یه معلمی که هیچ سوادی نداره و معلوم نیس به بچها چی یاد میده

عوض اینکه اینجا حرفای بی ارزشتو به خورد من بدی به دانش اموزات یاد بده انسان ها فارق از جنسیت و ورای این جسمن

و دوست یابیو تو بچها تقویت کنن

تو که میگی بینشون نبودی از کجا میخوای بدونی ؟ مگه دخترا جلوی پسرا گیس و گیس کشی میکنن ، که پسرا جلوی ...

عزیزم چه اسراری داری منو قانع کنی که خوب هستن یا نه ؟؟؟

من نظرم همینه 

تو همه چیز دخترا عقده ای ترینن و من بخاطر همین تاحالا هیچ دوستی نداشتم و گفتم اگرم قرار باشه داشته باشم ترجیح میدم پسر باشه 

لطف کن ریپ نزن چون نمیخونم 

من افتخار نمیکنم ، دوست داشتن افتخار داره ولی نه دوست جنس مخالف چ مخالف چ غیر مخالفدوست پیدا کردن و ...

واقعا به قدری بد صحبت میکنی که اصلا دلم نمیخواد باهات بحث کنم !! بهت میگم حرفم طبق منابع رواشناسی هست بعد شما حرفای اقدس خانمی و توهین آمیز تحویلم میدی

پیامی پاسخ نمیدم دیگه هر چی میخوای بگو.

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️