2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 127 پست
چون ادم اجتماعیه و همسز و دوست دو چیز جدا از همنالان من شوهر دارم لابد خانواده نمیخوام😂😂😂چقد بی م ...

خخخخح😂😂😂 آره درست میگی شما، الان خانواده رو با دوست معمولی پسر مقایسه کردی؟ ظاهرا واقعا حیاتیه برات😂😂😂 

خب باشه،شما هم خودت دوست شو، هم بذار شوهرت دوست شه، ببین به کجا میرسی ؛) 

فرقی نداره متاهلی که تعهدو بلد نیست بیرون خونه راحت تره تا دوستی که زنش در جریانه😂

ببین خیانت از حد زده بالا نمیدونم چقدر حرفمو قبول داری 

اگه رفاقت عادیه اره قبول دارم ی جاهایی پسرا خیلی اوکین 

ولی نگاه کن یه سری خانوما یا آقایون علاقه ندارن همسرشون یا پارتنرشون با جنس مخالف در ارتباط باشه 

پس اگر طرف متاهله بهتره همسرش درجریان وجود اون رفیقه باشه که بعد ها به مشکل نخورن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خیانت از حد زده بالا نمیدونم چقدر حرفمو قبول داری اگه رفاقت عادیه اره قبول دارم ی جاهایی پسرا خ ...

اره دیگه حتما در جریان باشه

اصلا چ دختر چ پسر ادم باید شریک زندگیش در جریان باشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من دوست پسر خیلی داشتم شاید ۳ نفرشون حضوری بوده یکیش بغل و بوس بود بقیه اش دست گرفتن بوده فقط ۳‌نفرا ...

منم با دوستام خیلی خوبم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ی پسر و دختر تا اخر هیچوقت نمیتونن دو تا دوست معمولی باشن شاید ی درصد بشه ولی کافیه ی روزنه پیدا کنن سریع دس ب کار میشن وگرنه من دوست پسر دارم ولی حدشو میدونه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خب تو برو دوست شو، بقیه هم میرن با همجنساشون دوس میشن، مشکلت چیه جدی؟! 😂😂

مشکل تو چیه جدی؟😂😂😂

من نگفتم میخوام دوس شم بشم یا نشم

خواستم راجب یه فرهنگ غلط حرف بزنم

مام سیب و موز نیستیم که جنسامون فرق کنه

مهم انسانیته عزیزم

چ منبع معتبری🫤اسلام اسلام واس خودش حرف زیاد زده

دقیقاااا 

بوس بهت

نه موضوع تربیت نیس تجربه س ، هرکس با توجه به چیزی که خودش تجربه کرده و دیده صحبت می‌کنه ، من شخصا چیزی که دیدم اینه که از هر ده تا پسر نهایتش یکیشون می‌تونه رفیق طور باهات برخورد کنه ، ولی اگه نظر پدرم رو بپرسم میگه نه حتی همون یکی هم نمیتونه ، و دلیلش اینه که هرکیو دیده که یه مقدار خواسته مثلا روابط اجتماعی بیشتری داشته باشه زده جاده خاکی ، به واسطه کارش هم کثافت کاریای مردم رو زیاد میبینه بنابراین اصلا نمیپذیره که چیزی به نام رفیق صمیمی جنس مخالف می‌تونه باشه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌