2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته با کنیزان ازدواج کنید کنیزی که زناکار نباشد

زناکار و دارندگان دوست پنهانی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

معیار زیبایی بدنی هست ... این کم کم داره توی اهنگای نسل جوون هم مشخص میشه ..‌

ظاهر هم بخشی از زیبایی

هم برای مرد هم برای زن ربطی به جنسیت نداره همونطور که هیکل مردونه و قد بلند برای اقایون جذاب تر

........

من که ندیدم

تو که میگی بینشون نبودی از کجا میخوای بدونی ؟ مگه دخترا جلوی پسرا گیس و گیس کشی میکنن ، که پسرا جلوی تو اینکارارو بکنن ؟ منم نمیدونستم و میگفتم کاش پسر بودم بعد داداشم فیلم از دانش اموزای دبیرستانیش رو نشونم داد گفت اینجا هر روز بساط همینه! 

آره عزیز دلم فک نکن اونا فرشته ان اتفاقا اگه نگاه کنی بیشترین قتل ها توسط همین مرداست که به طرز بی رحمانه ای ام انجامشون دادن پس چطور فکر میکنی عواطف قوی تری دارن و معرفتشون بیشتره ؟ 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

خب همون دوست معمولی پسر رو برا چی میخواد؟ 😂چه چیزی هست که شوهرش نمیتونه انجام بده براش؟

🤷🏼‍♀️

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

نه واقعا

پسرا فقط با دختری که به چشمشون زشت باشه دوست معمولی میمونن

یه ذره قشنگ یا معمولی باشه داستان درست میشه

منم وقتی ۱۹ ۲۰ سالم اینا بود فکر میکردم میتونم با پسرا دوست معمولی باشم،ولی فهمیدم نه واقعا پسرا شعورشو ندارن و مدام تو دانشگاه برای من و بقیه دخترای اکیپ حاشیه درست میکردن

فقط یه دوستمو کار نداشتن اونم چون قیافه نداشت کلا،بعد اون باهاشون فاز رفاقت داشت و میگف شماها حساسین و بد فازین و....

وگرنه یکیشون حتی روزگارمو داشت سیاه میکرد😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

زناکار و دارندگان دوست پنهانی

😂😂😂عقل ندارید راحتید

خب شما کنیزید مگه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

هیچکدام

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
نه واقعاپسرا فقط با دختری که به چشمشون زشت باشه دوست معمولی میموننیه ذره قشنگ یا معمولی باشه داستان ...

دقیقا اگه بی ریخت باشه باهاش دوست معمولی می‌مونن ک. اونم شاید دوسد معمولی هم نمونن 

بچه ها انقدر تو توهم نباشین همه پسرا بهتون چشم ندارن و عاشق چشمو ابروتون نیستن اگه یه سری حدو حدود ...

واقعااااا بخدااا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

😂😂😂عقل ندارید راحتیدخب شما کنیزید مگه؟

چه فرقی داره زن زنه دیگه حالا برده یا ازاد 

میگه حتی کنیزی که دوست پسر داره نگیر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️