2777
2789
عنوان

عمل آبدو لیپو و تجربیاتتون

1256 بازدید | 76 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

اومدم ببینم کسایی هستن انجام داده باشن خودشون با اطرافیان شون

اگه آره دردش چقدر بوده

اصلا ارزش شو داشته 

تا چقدر بعدش کامل سرپا میشی میتونی کاراتو انجام بدی

چقدر طول می‌کشه بخیه ها خوب شن

خلاصه هرچی می‌دونید لطفاً باهام در میون بذارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم همون برداشتن پوست اضافی شکم با چربی هاش

دوستم انجام داد

خیلی تحقیق کرد  البته ۱۰ سال پیش  پیش دکتر خوب رفت و بیمارستان خوب

نمیخوام بترسونمت  اما قسم می‌خورد یک ماه درد داشت  کار خونه نمیتونست بکنه  می‌گفت  چهار تا بشقاب نمیتونم جابجا کنم شکمم درد میگیره!!

یعنی جوری بود  که به فامیلاشون که گفته بودن عمل سنگینی نیست  اینم رفته بود انجام داده بود  گفته بود چرا دروغ گفتین پدرم در اومد 

از این سر شکم تا اون سر رو برش و بخیه زده بود دکتر

البته بگم این ۱۰ سال پیش بود  نمیدونم شاید الان سبک تر عمل کنن

دوستم انجام دادخیلی تحقیق کرد البته ۱۰ سال پیش پیش دکتر خوب رفت و بیمارستان خوبنمیخوام بترسونمت ا ...

آره میگن اینجوریه 

دکترمم گفت عمل سختی هستش 

یسریا میگن دو سه روز درد داشتن 

یسریا میگن تا ده روز درد داشتن 

یسریا هم مثل دوست شما میگن تا یه ماه 

بعد من از وسط هم یه برش دیگه میخوره شکمم ینی سخت تر از عمل بقیه و دوست شما 

نه سبک نیس همون سنگینی و سختی عمل رو داره 

نمیدونم چیکار کنم پنجشنبه میرم برا عمل 

هم استرس دارم

هم از سرم نمیفته یه ساله همش میگم باید عمل کنم

سنی هم ندارم همه میگن بذار برای بعد اینکه بچه دار شدی

ولی خب شاید اصلا بچه نخواستم شاید اصلا بچه دار نشدم 

که چی

خودم میخوام خودمو دوس داشته باشم اونجوری اعتماد به نفس دارم 

خلاصه خیلی نگرانم همه پشیمونم میکنن 

اینجام تاپیک زدم دست شما درد نکنه فقط شما اومدین برا جواب دادن 

آره میگن اینجوریه دکترمم گفت عمل سختی هستش یسریا میگن دو سه روز درد داشتن یسریا میگن تا ده روز درد د ...

سلام عزیزم من چهارشنبه ابدو لیپو لیفت سینه و ترنسفر دارم 

بارها چاق و لاغر شدم با اینکه ۲۶ سالمه افتادگی دارم 

اصلا دوس ندارم با این بدن ادامه بدم هیچ لذتی توی لباس پوشیدن نمیشه برد فردا ازدواجم کنم با این ظاهر خجالت میکشم

سختی خودشو داره حتما اما ارزش داره اگه دکتر خوبی انتخاب کرده باشی

حتما حتما یادت باشه توی اتاق ریکاوری از پرستار بخوای برات پمپ درد بذاره دردت ۸۰-۹۰ درصد کم میشه من قبلا جراحی دیگه ای داشتم خیلی به دادم رسید

سلام عزیزم من چهارشنبه ابدو لیپو لیفت سینه و ترنسفر دارم بارها چاق و لاغر شدم با اینکه ۲۶ سالمه افتا ...

سلام عزیزم خوبی

وای فدات شم خیلی ممنون که جواب دادی 

ان‌شاءالله بسلامتی و پیشاپیش مبارکت باشه

منم چهارشنبه بستری میشم ان‌شاءالله پنجشنبه عمل میکنم 

منم زیاد چاق و لاغر شدم کلی افتادگی دارم

دقیقاً منم بخاطر همین نتونسته و نمی‌خوام ازدواج کنم

والا دکتر خوبی رو انتخاب کردم ولی میترسم چون آبدو لیپو عادی نیست یه خط وسط شکمم کامل بخیه میشه چون پوست اضافه طرف های شکمم هست باید پوست شو بکشن 

آره خودمم گفتم پمپ درد بذارن برام دکتره گفت لازم نیست خودمون با مسکن آروم نگه ت میداریم ولی بازم میخرم میبرم با خودم چون آستانه تحمل دردم خیلی پایینه 

بازم خیلی ممنون که جواب دادی اگه چهارشنبه ان‌شاءالله بسلامتی عمل کردی و به هوش اومدی توروخدا تا شب بیا آن شو این‌جا باهات حرف بزنم قبل عملم حال تو بپرسم 

سلام عزیزم خوبیوای فدات شم خیلی ممنون که جواب دادی ان‌شاءالله بسلامتی و پیشاپیش مبارکت باشهمنم چهارش ...

سلام عزیزم قربونت انشالا به خوبی و سلامتی عمل شی 

نگران نباش مراقبت کنی جاش به اون صورت نمیمونه ، بیمارستانای اینجا خودشون پمپ درد دارن، بگیری بهتره 

حالم اوکی بود میام حتما 

سلام عزیزم قربونت انشالا به خوبی و سلامتی عمل شی نگران نباش مراقبت کنی جاش به اون صورت نمیمونه ، بیم ...

فدات شم ممنون همچنین ان‌شاءالله 

ان‌شاءالله که جاش نمونه 

آره اینجام بخاطر اینکه زیاد برای مریض استفاده نکنن میگن نداریم ولی حتما میگم می‌خوام برام وصل کنن 

ان‌شاءالله که حالتم خوب باشه بسلامتی عمل کنی 

راستی هزینه ات چقد شدلیپو کمر هم داری؟سینه ات افتاده نشده؟

والا من دکتره سالهاست تهران کار میکرده تازه اومده شهرمون بعد مطب نداره همون بیمارستان دولتی کار می‌کنه 

لیپو ۳۶۰ و ابدومینوپلاستی 

حالا دو دلم برای ترنسفر به باسن ولی دوس دارم انجام بدم 

والا کلا سینه هام کوچیکن افتادگی‌ ندادن ولی گفت میتونی چربی تزریق کنی 

میتونی بعد شش ماه از این عملت بگذره پروتز کنی 

فعلا دو دلم می‌خوام ببینم کدومش بهتره اگه بشه همون چربی تزریق کنم 

آره میگن اینجوریه دکترمم گفت عمل سختی هستش یسریا میگن دو سه روز درد داشتن یسریا میگن تا ده روز درد د ...

عزیزم اگر وزنت زیاده می‌تونی با کمک پزشک تغذیه رژیم اصولی بگیری و وزنتو کم کنی اصلا هم نیاز نیست بری زیر تیغ جراحی اگر دوست داشتی درخواست بده برات شماره منشی دکتری که تحت نظرش بودم رو بفرستم نه گشنگی می‌کشی نه افتادگی و شل شدن پوست داری من 26 کیلو کم کردم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

عروس خالم بخاطر بارداری خیلی چاق شده بود 

اسلیو کرد لاغر شد جز چربی شکم که باقی موند

البته پوست همه بدنش دچار افتادگی شدید شد

حدود ۱۵ سال پیش جراحی انجام داد چربی شکم رو برداشت و پوست بازو سینه و شکم و ران پاها رو کشید و صاف کرد

خودش میگفت بیشترین درد براش قسمت سینه و بازو بود

الانم کمی تپلی شده اما نه انقدر که نازیبا باشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم اگر وزنت زیاده می‌تونی با کمک پزشک تغذیه رژیم اصولی بگیری و وزنتو کم کنی اصلا هم نیاز نیست بری ...

سلام عزیزم خوبی

نه فدات اضافه وزن ندارم خیلی لاغر شدم پوستم افتاده کلا بخاطر همین می‌خوام عمل کنم 

ینی عمل کنم به کلی سه چهار سایز کم میکنم انقد که افتادگی دارم

فدات مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی 💕