2777
2789
عنوان

هزینه آزمایشم شد936هزا تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 6779 بازدید | 107 پست

این ازمایش رو باید ببرم مشاوره ژنتیک ببینه امکان داره بگه نمیتونم بچه دارشم یانه خیلی میترسم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من از روزی که حتی یبار تو رهنت به بچه فکر کنی خرج‌داره😂😂😂تنشون سلامت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

قبل از اینا مشکلت چب یود pco بودی؟رحمت جنین نگه نمیداره؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

حالا پولو بیخیال هشت تا سرنگ ازت خونه گرفتن الان خوبی؟؟زنده ای؟؟جیگر بخور جون بگیری

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
این ازمایش رو باید ببرم مشاوره ژنتیک ببینه امکان داره بگه نمیتونم بچه دارشم یانه خیلی میترسم

ان شا الله هیچ مشکلی نداشته باشین و به همین زودی باردار بشین

خدایا خودت مواظبش باش

نسخت  رو داری بزاری ببینم چیا بوده؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ایشالا هنوز جواب ازمایش نیومده بفهمی بارداری عزیزدلمممم😍😍😍😍

دکترا پورسانت میگیرن و یه جور بازیه تجاریه  نمیگم دکتر شمام اینکارو کرده اما اصلا بعید نیست&nb ...

ترسیدم بگه من این جایی رو که رفتی قبول ندارم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
آزمايش هورموني معمولا گرونه اره 🤣🤣🤣 ميخواستي بهش بگي عادت كن نيني هم بياد هر روز وضع همينه 

خنده دار نیست عزیزم. واقعا کسی که منتظر بچه باشه درک میکنه چقد سخته ازمایش دادن و امپول زدن و قرص خوردن تو این شرایط . خدایا همرو راحت بچه دار کن و لیاقتشم بهش بده.. بعضیا انقد رفتارشون با بچشون بده تو دلم میگم خدایا ببین این پدر مادر حسرت نکشیدن ک اینکارو میکنن...

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕

وای چی کشیدی مانترا😥