2777
2789
عنوان

هزینه آزمایشم شد936هزا تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 6779 بازدید | 107 پست
اوووف هشت تا سرنگگگگگ 😲😲😲😲😲💉💉💉💉💉💉💉💉

اره همسری میگه بگو رفتی خون دادی دیگه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
چرا بیمه سلامت داریم

متاسفانه خیلی از آزمایشا از پوشش بیمه سلامت خارج شده

من خودم با دفترچه تامین اجتماعی آزمایش روتین بارداری که اول بارداری برا همه تجویز میشه تو یه آزمایشگاه خصوصی نزدیک به 300 هزار تومن شد در صورتی ک تو بارداری قبلی آزمایشگاه دولتی رفتم 18هزار تومن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این آزمایشات کاملترش رو دادم.‌ به من گفت ۲.۳۵۰ دقیقا داشتم شاخ درمیاوردم ولی حتی روم نشد بپرسم چ ...

ووواااااااییی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
اره همسری میگه بگو رفتی خون دادی دیگه

اره واقعا.‌با یه سرنگم میشه کلی ازمایش انجام داد 😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ان شاالله تاپیک مژدگانی نی نی دارشدنتوبزنی 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
کلا همه چی گرونه منم امینوسنتز دادم یک میلیون و پنجاه تومن گرفت

منم سل فری دادم یکو هفتصد

یه ازمایش ژنتیک شوهرم‌داد یک تومن

ده هفته اخر بارداری هر دو هفته سونو رشد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
تازه ادم نمیدونه اخرش به نتیجه میرسه یا نه، ایشالا شما به زودی نی نی تون بغل بگیرید

دقیقا کاش میدونستم نتیجه میگیرم

اینم یه جور رفاهه دیگه که ما داریم توش غلط میزنیم😶😶 انشالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
دکترم گفت برو اینجا قیمتش مناسب تره  

دکترا پورسانت میگیرن و یه جور بازیه تجاریه 

نمیگم دکتر شمام اینکارو کرده اما اصلا بعید نیست 

کاش میدیدین این همه گرونه یه جای دیگه رو هم میپرسیدین 

خانوم برادرم دو سال پیش برای آزمایش آمینو که مشکوک بود یک و نیم داد 😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

هی میگن بچه بیارید بچه بیارید دریغ از یه پوشش بیمه ای خوب.دریغ از یه حمایت مالی چه قبل و چ بعد از تولد.خب بچه هزینه داره.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من ۱۲ تا سرنگ خون دادم آزمایشگاه ونک

شامل ازمایشهای کامل خون هورمونی انعقادی و خودایمنی و آنتی بادی و ژنتیک و قند و کوفت و زهرماره

که طبق شانس بنده تو تک تکش مشکل داشتم و تو بارداری هم هر ماه میلیون میلیون هزینه دارو میدادم 

خداروشکر که گذشت انشالله شما هم بچتو بغل میگیری این روزا یادت میره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀