2777
2789
عنوان

میلی گلد

41 بازدید | 5 پست

بچه ها بیاین میلی گلد نصب کنیم نفری ۵۰ میده

هر نفری ام دعوت کنین دوباره ۵۰ بهتون میده

هیچ کاری ندارررره

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کد دعوت بده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

کاربری تعریف می کرد کد معرف داده تعلیق شده.

اولش ۷ روزه تعلیق می کنن در صورت ادامه تعلیق دائم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

طلاین هم عالیه ۷ سوت میده و یک نفر هم دعوت کنی میتونی برداشت کنی 

کددعوت من بزنی ممنونتم

GZWMAAG

ملی گلد هم تبلیغ گل یا پوچ میاد بازی کنی چند سوت برنده میشی  حتی اسنپ کلاب هم ۱۰ سوت تو ملی گلد میده حداقل ۱۰۰ الی ۲۰۰ سود میده فقط شرط خرید اول داره حداقل ۷۰ تومن اما ارزش داره

کددعوت

MGh4HcqDBLC5