2777
2789
عنوان

تجریه سقط در بیمارستان خصوصی

264 بازدید | 6 پست

سلام

چند روز پیش که از شدت استرس فقط تو نت دنبال تجربه مشابه بودم، تصمیم گرفتم بعدش خودم هم تجربه م رو ثبت کنم شاید به درد کسی خورد.

من با اولین اقدام باردار شدم و بهمن متوجه حضور نی نی شدم، تصمیم داشتم بعد از سونوی قلب برم پیش دکتر مورد نظرم برای تشکیل پرونده. به همین خاطر با دکتر زنان آنلاین صحبت کردم ، برام سونو نوشت گفت در صورتیکه درد زیاد و لک و خونریزی نداشتی صبر کن 6 هفته تمام بشه برو سونو. 11 اسفند که به حساب خودم 6 هفته و دو روز بود رفتم سونو، برام شکمی انجام داد گفت فعلا فقط ساک هست، لزومی نمی بینم واژینال انجام بدی ، تو این هفته همین که جاش مشخص هست و داخل رحمیه کافیه. برو دو هفته دیگه بیا. من اطراف خونه همینطوری یه سونو پیدا کردم و دکتر سونو هم به صورت شانسی خودش دکتر زنان بود.  25 اسفند رفتم اول شکمی انجام داد همونجا من از حالت دکتر فهمدیم یه مشکلی هست، ولی چیزی نگفت اول و ازم خواست که مثانه رو خالی کنم که واژینال انجام بده. و بله متاسفانه قلب نداشت. بهم گفت ببین قد جنین یک سانت هست و سنش 7 هفته (6 روز عقب تر از تاریخی که باید می بود) و توی این قد باید قلب باشه وقتی نیست یا کلا تشکیل نشده یا شده و دیگه کار نکرده. خب طبیعتاً بسیار ناراحت شدم و کلی گریه کردم. پیشنهاد داد که اگر بخوای بری بیمارستان باید دو تا سونو از دو جای مختلف داشته باشی، پس صبر کن و تو تعطیلات مجدد سونو بده. همچنین ممکنه خود به خود خونریزی و سقط اتفاق بیافته. خودش هم پیامبران بود و گفت میتونی بیای اونجا که بعدها سرچ کردم خیلی نظرات جالب نبود در مورد بیمارستان و نرفتم اونجا.

شب عید غمگین ما گذشت و 5 فروردین من رفتم سونو. بازم لک و خونریزی نداشتم. سونوی دوم هم نداشتن قلب رو تایید کرد. سن همون 7 هفته مونده ، قد هم همون. یعنی دیگه رشد هم متوقف شده. بود. با توجه به اینکه تو تعطیلات بودیم  دیگه من از دکترهای مختلفی آنلاین ویزیت گرفتم و همه تایید کردن که این جنین دیگه قلب دار نمیشه. ولی می تونم یک هفته دیگه برای سقط در خونه صبر کنم که متاسفانه خبری نشد. 12 فروردین صبح رفتم بیمارستان بانک ملی و با تایید پزشک زنان کشیک بستری شدم. چون میری داخل بخش زایمان و همه یا نوزاد دارن یا منتظر زایمان هستن، تو بخش هی صدای نوار قلب جنین میاد از نظر روحی بسیار اذیت کننده س ولی خب چاره چیه. ساعت 10 اولین دوز داروی میزو به صورت زیرزبونی بهم داده شد(2تا) ، سرم وصل کردن و گفتن دیگه چیزی نخور چون از عوارض دارو ممکنه تهوع، لرز و سرگیجه داشته باشی که من هیچ کدوم رو تجربه نکردم . تا ساعت 2 که دوز بعدی دارو بهم داده شد هیچ علائمی نداشتم. از ساعت 2 خونریزیم شروع شد. یک ساعت بعد درد وحشتناک رحمی شروع شد شبیه درد چند ده برابر پریود . که در اصل مپل درد زایمان هست. اتقباضات رحمی دو سه دقیقه هست و دو سه دقیقه قطع میشه. حجم خونریزی هم به حدی بود که یه ربع یه بار باید می رفتم دسشویی و پد رو عوض می کردم. همونجا هم قشنگ مثل شیر آب خون و لخته میومد. به من گفتن خون ها رو داخل لگن انجام بده که بررسی کنن ببینن کی سقط شده و برای نمونه ببرن. که خب خیلی سخت بود با سرم تنظیم کنی خونریزی داخل لگن باشه، بتونی بدون کثیف کاری پد رو عوض کنی و خودتو تمیز کنی که در نهایت یک بار هم لباسم کامل عوض شد و دوباره لباس گرفتم . تا ساعت 6 من همین وضعو داشتم تا بالاخره لخته هایی به اندازه کف دست اومد و بعدش درد کمتر شد. ماما رفت چک کرد گفت دفع کردی و نمونه برداشت برای پاتولوژی. بعد هم منو فرستادن سونوی واژینال که احتمالا به خاطر شرایط انقدر دردناک بود (قبلا انجام داده بودم اذیت کننده نبود) و متاسفانه 4سانت با زخامت 2 سانت بقایا بود. دکتر جواب سونو رو دید گفت به نظرم دیگه چیزی نخور ناشتا بمون که صبح کورتاژ کنیم. پرسیدم راه دیگه ای نیست گفت چرا میشه دارو بگیری و صبر کنیم باز. ساعت 8 و 12 شب باز من دارو گرفتم ولی حجم خونریزی کم شده بود و لخته هم نداشتم. صبح باز رفتم سونو و متاسفانه فقط 2 میلیمتر از طول بقایا کم شده بود. دکتر اول گفت میتونیم بفرستیمت خونه داروی دیگه ای بدم و 7-10 روز صبر کنیم ولی بعد باز با دکتر سونو چک کرد و گفت جای بقایا بالای رحم هست و احتمال دفعش با دارو کمه. به نظر من کورتاژ بهتره. دیگه چاره ای نبود و قبول کردم. ساعت 1 رفتم اتاق عمل، بیهوشی کامل گرفتم و کوتاژ انجام شد. به راحتی به هوش اومدم هیچ درد خاصی نداشتم و 2.30 تو اتاقم بودم. عمل واقعا هیچ سختی و اذیتی نداره و ترس آدم بیشتر از عوارضشه. دیگه خلاصه چک میکنن که حال عمومی خوب باشه و 6 ساعت بعد مرخص میشی. رعایت هم از نظر غذایی و حمام موردی نداره. دارو هم انتی بیوتیک داد و یه قرصمتیل ارگونوین که کم شدن خونریزی و دفع هرچی باقی مونده کمک میکنه. خونریزی هم 7 تا 10 روز بعد طبیعی هست. دو هفته بعد هم باید سونوی مجدد بدم. انشالله که هیچ کسی این اتفاق رو تجربه نکنه . اگر سوالی هم داشتید در خدمتم. 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از جهت آپدیت 

من تا 4-5 روز بعد خونریزی متوسط و تا روز 12 لک داشتم . روز 15 بعد کورتاژ هم رفتم سونو که متاسفانه باز هم 12*6 بقایا مونده . حالا باید برم دکتر ببینم نظر دکتر چیه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپدیت نهایی

من اینا رو از این بابت مینویسم که کمکی باشه برای افرادیی که خدایی نکرده این تجربه براشون اتفاق می افته

جواب سونوی قبلی رو بردم دکتر زنان گفت اینا از نظر من بقایا نیست و لخته های باقی مونده ی خون هست، یه قرص داد به نام دزولست یک دوره خوردم ، دوتا پریود صبر کردم و  مجدد سونو دادم خدا رو شکر همه چیز نرمال بود و بقایا نداشتم.

البته اینم دکترم گفت که وقتی به دکتر سونو میگی سقط داشتی و برای چک کردن بقایا اومدی، هر چیزی رو میذارن به حساب بقایا که بعدا مسئولیتی برای خودشون ایجاد نشه، گفت برو یک جای جدید برای سونو و نگو که سقط داشتی اون گزارش از نظر من صادقانه تره . که من هم همین کار رو کردم.

انشالله خدا به من و همه ی اون هایی که این تجربه رو داشتن فرزند صالح و سالم با شرایط عالی ببخشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی عالی توصیح دادی عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز بشه

مرسی عزیزم 

اتفاقا همین شنبه تستم مثبت شد ، دعا کن که این بار به خیر و سلامتی به دنیا بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40