😭 حالا اینا به کنار من این همه اب میخورم صبح که بیدار میشم دهنم خشکه انگار روزه بودم😂 دوباره شروع ...
براي اينكه اخر شب زياد اب خوردي، دقيقا به همينً دليل ميگن شب زياد اب نخورين، مواد مفيد بدنت كه قراره توي اون چند ساعت جذب بشه شسته ميشه ميره پايين، بدنتم براي سوخت و ساز مياد از چربيا استفاده ميكنه و چربي ذخيره تويً بدن تبديل به قند ميشه، قندت وقتيً بالا ميره تشنگي مياره 😀😀😀پس كاملا طبيعيه اين حالت
اب ضرر نداره خیلی هم خوبه باعث میشه همه سموم بدن دفع بشه فقط باید به موقع ادرار کنی که به مثانه و کلیه ت فشار نیاد.الانم ک سرده طبع تو هم سرده پهلوهاتو ببند. ی تست قند هم بده تست قند رایگانه
وایییی اگه قند داشته باشم چی یا قند بگیرم چی؟به نظر تون چیکار کنم ؟اصلا خیلی تشنه میشم شبا
ببينً هر شب قبل خواب، ي پارچ اب توش خيار حلقه حلقه كن، با يكم ليمو و ميوه و برگ نعناع و حالا نه اينكه همرو با هم هر شب يكي دوتاشو، بريز توي پارچ با اب، صب كه بيدار شديً اينو بيار بيرون، و بزار به دماي اتاق برسه، در طول روز اينو مصرف كن، از نمك هم كم استفاده كن، ي چند روز اينجوري عمل كن ببينً اگر تغييري نكردي برو آزمايش بده ، شبا هم اگر اب ميخوري بشين و بخور، هيچوقتم ليوان ابو سر نكش ي نفس يكم توي دهنت بچرخون بعد قورت بده، اب يخ هم ممنوع