2777
2789
عنوان

اگه آی وی اف کردین بیاین

160 بازدید | 21 پست

اخر ماه بعد شوهرم عمل میکروتسه داره 

و اگه اوضاع خوب بود باید بریم آی وی اف

من یه چیزایی تو اینستا دیدم تو گوگل هم سرچ کردم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد

مراحل آی وی اف و میشه برام توضیح بدین؟ قبل تخمک کشی و قبل انتقال چقدر دارو‌میدن؟ هر روز باید سه چهارتا آمپول زد؟ 

یجورایی ترسیدم میگن خیلی دوران سختیه؟ درسته؟

مگه عمل تسه رو براش همزمان با تخمک کشی تو‌انجام‌ نمیدن

نه.‌ چون شوهرم آزواسپرم و این تسه برای بار اوله که ببینن چیزی پیدا میکنن یا نه. اگه اسپرمی باشه فریز میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه.‌ چون شوهرم آزواسپرم و این تسه برای بار اوله که ببینن چیزی پیدا میکنن یا نه. اگه اسپرمی باشه فریز ...

ای وی اف من کردم

تخمک کشی چند روز آمپول میزنی و سونو میری اگه تخمک رشد کرد میری برای تخمک کشی بیست دقیقه بیهوشی و راحته اگه تنبلی تخمدان‌ نداشته باشی 

انتقال هم‌ احتمالا برای شما فریز کنن جنین هارو

از روز دو و سه پریود میری سونو آمپول و دارو و معمولا روز۱۴ یا۱۵رحمت آماده شد انتقال میدن حتما استراحت کن یک هفته مطلق

بدن تا بدن فرق داره . یکی داروهاش کمتر یکی بیشتر. در کل تا قبل انتقال سختی خاصی ندارد و فقط دارو و آمپول. سختی بعد انتقال اونم از این بابت ک باید رعایت کنی و به خودت فشار نیاری

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خیلی میترسم تروخدا برام دعا کنید

عزیزم فقط و فقط دلت رو بده ب خدا

خدا اگه بخواد همه چی جفت و جور میشه 

این ذکر رو همیشه یادت باشه ماشاءالله لاحول و لاقوه الا باالله العلی العظیم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

آب آوردن تخمدان چون شما تخمک ریز زیاد داری بخاطر تنبلیدارو‌میدن مال شما خیلی زیاد میشن آب میارن ک یک ...

شما همسرتون مشکل داشت که آی وی اف کردین؟ با همون بار اول باردار شدین یا چندبار ای وی اف کردین؟

شما همسرتون مشکل داشت که آی وی اف کردین؟ با همون بار اول باردار شدین یا چندبار ای وی اف کردین؟

ما هردو مشکل داشتیم مشکل من خیلی زیاد بود و چندبار ای وی اف شدم تا مثبت شد

دوماه مونده ب انتقالت برام پیام بذار کارایی ک بار آخر کردمو بگم

الان نمیریم بنویسم

ما هردو مشکل داشتیم مشکل من خیلی زیاد بود و چندبار ای وی اف شدم تا مثبت شددوماه مونده ب انتقالت برام ...

سلام عزیزم 

شما چند بار آی وی اف انجام دادین؟ هر بار چقد هزینه کردین؟

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
سلام عزیزم شما چند بار آی وی اف انجام دادین؟ هر بار چقد هزینه کردین؟

بار هفتم مثبت شدم

دوسه سال انجام‌ میدادم هزینه هرسال بیشتر میشد

ببین هزینه تخمک کشی و انتقال رو هم‌مثلا آخرین سری ک آذر ۱۴۰۲ بود شد۳۰میلیون

اگه جنین داشتی و منفی میشذی هزینه انتقال شش هفت تومن بود

اگه‌نداشتی باید از اول ۳۰تومن خرج میکردی

معمولا هر کس تخمک‌ کشی کنه برای دوبار جنین داره در بدترین حالت