2777
2789
عنوان

طالع بینی ازدواج

280 بازدید | 2 پست

💜💜💜 ازدواج تماماً قسمته {{{{{ البته البته ؛ ازدواجی که از روی قسمت باشه و دوام داشته باشه ؛؛؛ اگر ازدواجی که قسمت نیست یا کلاً قسمت نمیشن و یا تو عقد جدا میشن ،،، بعد ازدواج هم اگر در کیفیت زندگی زن و مرد طلاق باشه به متارکه میرسه }}}}} 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره 

( اتفاقاً به باطن و اخلاقیات و اینام ربطی نداره ) ازدواج ۰ تا ۱۰۰ ش قسمته ======= و به حروف ابجد ربط داره ( حروف ابجد کبیر ؛ حروف ابجد صغیر ؛ و ... مخصوصاً ابجد کبیر ) 

حروف ابجد چیست ؟ 

الف ؛ ب ؛ ج ؛ د ؛ ه ؛ و ؛ ز ؛ ح ؛ ط ؛ ی ؛ ک ؛ ل ؛ م ؛ ن ؛ س ؛ ع ؛ ف ؛ ص ؛ ق ؛ ر ؛ ش ؛ ت ؛ ث ؛ خ ؛ ذ ؛ ض ؛ ظ ؛ غ 

ابجد ؛ هوّز ؛ حطی ؛ کلمن ؛ سعفص ؛ قرشت ؛ ثخذ ؛ ضظغ 

ابجد : یعنی بدان ؛؛؛ هوّز : یعنی دریاب ؛؛؛ حطی : یعنی نیک فهم کن ؛؛؛ کلمن : یعنی نگهدار ؛؛؛ سعفص : یعنی فرو مگذار ؛؛؛ قرشت : یعنی دانا باش ؛؛؛ ثخذ : یعنی واقف باش ؛؛؛ ضظغ : یعنی از پیش بدان ( میگویند این کلمات سریانی است )

حروف ابجد ( طبق زبان عربیه ؛  زبان عربی ۲۸ حرف هست ؛ ابجد هم ۲۸ حرف هست ) در زبان عربی گچپژ نداریم ، در حروف ابجد هم گچپژ نداریم 

حروف ابجد از زبان سریانی و قبلتر از آن از زبان فنیقی باقیمانده است . زبان عربی هم از الفبای فنیقی گرفته شده است 

یعنی حروف ابجد همون حروف الفبای عربی است 

اگر بخواهیم اسمی را به ابجد کبیر یا صغیر یا یه ابجد دیگه در بیاریم باید اول آن حرف را به عدد تبدیل کنیم 

*******&&&&&&&*******

*** حروف ابجد کبیر : 

( الف = ۱ )  ( ب = ۲ )  ( ج = ۳ )  ( د = ۴ )  ( ه = ۵ )  ( و = ۶ )  

( ز = ۷ )  ( ح = ۸ )  ( ط = ۹ )  ( ی = ۱۰ )  ( ک = ۲۰ )  ( ل = ۳۰ ) ( م = ۴۰ )  ( ن = ۵۰ )  ( س = ۶۰ )  ( ع = ۷۰ )  ( ف = ۸۰ )  

( ص = ۹۰ )  ( ق = ۱۰۰ )  ( ر = ۲۰۰ )  ( ش = ۳۰۰ )  ( ت = ۴۰۰ )  

( ث = ۵۰۰ )  ( خ = ۶۰۰ )  ( ذ = ۷۰۰ )  ( ض = ۸۰۰ )  ( ظ = ۹۰۰ )  

( غ = ۱۰۰۰ ) 

گ چ پ ژ حذفه و حساب نمیشه 

*** حروف ابجد صغیر : 

( الف = ۱ )  ( ب = ۲ )  ( ج = ۳ )  ( د = ۴ )  ( ه = ۵ )  ( و = ۶ ) 

( ز = ۷ )  ( ح = ۸ )  ( ط = ۹ )  ( ی = ۱۰ )  ( ک = ۸ )  ( ل = ۶ )

( م = ۴ )  ( ن = ۲ )  ( س = ۰ )  ( ع = ۱۰ )  ( ف = ۸ )  ( ص = ۶ )

( ق = ۴ )  ( ر = ۸ )  ( ش = ۰ )  ( ت = ۴ )  ( ث = ۸ )  ( خ = ۰ ) 

( ذ = ۴ )  ( ض = ۸ )  ( ظ = ۰ )  ( غ = ۴ ) 

گ چ پ ژ حذفه و حساب نمیشه 

*** اینم یه نوع از حروف ابجد است ( با حروف ابجد کبیر و صغیر فرق دارد ) 

( الف = ۱ )  ( ب = ۲ )  ( ج = ۳ )  ( د = ۴ )  ( ه = ۵ )  ( و = ۶ )  

( ز = ۷ )  ( ح = ۸ )  ( ط = ۹ )  ( ی = ۱۰ )  ( ک = ۱۱ )  ( ل = ۱۲ )  

( م = ۱۳ )  ( ن = ۱۴ )  ( س = ۱۵ )  ( ع = ۱۶ )  ( ف = ۱۷ ) 

( ص = ۱۸ )  ( ق = ۱۹ )  ( ر = ۲۰ )  ( ش = ۲۱ )  ( ت = ۲۲ )

( ث = ۲۳ )  ( خ = ۲۴ )  ( ذ = ۲۵ )  ( ض = ۲۶ )  ( ظ = ۲۷ ) 

( غ = ۲۸ )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.