2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله😔❤️

29 سالمه یبار ۹ ماه پیش اقدام کردیم برای بارداری اما جنینم تو ده هفته سقط شد یهو خونریزی کردم و برا خودش افتاد ، الآنم که فک میکردم دوازده هفتمه و خطر رفع شده رفتم سونوی nt گفت هم ضخامت دور گردنش ۵ هم قلبش دیگه نمیزنه ، امروز جای دیگه دارم میرم سونو ، یه ذره امید دارم ک اون سونو اشتباه کرده باشه

عزیزم دیگه تا علتش پیدانکردی اقدام نکن فعلا هم سونو نده ی مدت صبرکن انشالله صحیح وسالم باشه،چون خودم تجربه دوتاسقط دارم بهت میگم دکترگفت هرچندتاکه بارداریشی بازم همین مشکل داری اخرفهمیدم اسپرم همسرم تحرکش صفربوده

29 سالمه یبار ۹ ماه پیش اقدام کردیم برای بارداری اما جنینم تو ده هفته سقط شد یهو خونریزی کردم و برا ...

الهی ب حق امام رضا ک اشتباه شده باشه برات دعا می‌کنم خواهری 

عزیزم دیگه تا علتش پیدانکردی اقدام نکن فعلا هم سونو نده ی مدت صبرکن انشالله صحیح وسالم باشه،چون خودم ...

ممنونم عزیزم ، آره احتمال اینم برا منم هست امروز دکتر به همسرم قرص داد برای تقویت اسپرم و باروری  مصرف کنه  هورمون هاشم هم یکم کم یا زیاد بوده ، دکتر خودش گفته برای بچه دار شدن مشکلی ایجاد نمیکنه این مسئله اما واسه اطمینان گفت این فرصا رو بخور

بله توی انومالی گفت قلبش تمیزنه....تجربه بدی بود ....از حضرت محمد بخواه و صلوات نذر سلامتی جنینت کن ...

واقعا تجربه ی بدیه 🥲

اصلا فکرشم نمی‌کردم ، متاسفانه امروز سونوی دیگه هم گفت قلبش نمیزنه  دکتر سونو گفت شاید مشکل از جفت باشه نمی‌دونم ینی چی ، بخاطر همین دکتر زنان برام سونوگرافی حرفه ای تر نوشته ک جنین رو بررسی کنن و بفهمن مشکل از جفته یا خود جنین

واقعا تجربه ی بدیه 🥲اصلا فکرشم نمی‌کردم ، متاسفانه امروز سونوی دیگه هم گفت قلبش نمیزنه دکتر سونو گ ...

ای بابا حالاتکلیف چیه ؟؟امیدی هست؟؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم ، آره احتمال اینم برا منم هست امروز دکتر به همسرم قرص داد برای تقویت اسپرم و باروری مص ...

خداروشکر،انشالله  اینسری حتما ی نینی صحیح سالم خدابهت میده ،منم شرایطم مشابه شما بود الان دخترم ده روزشه البته خیلی دوا ودکتررفتم خیلی اذیت شدم نگو مشکل ازهمسرم بوده