2777
2789
عنوان

دعوای شدیدی با خواهر شوهرم کردم

4157 بازدید | 117 پست

عروسا خواهرشوهرا بیاین از هر دو زاویه نگاه کنین نظر بدین اما نظر درست خواهشا با جبهه گیری نگین!

من چند روز قبل به خاطر پسرم قربونی کردم و چون ما برج زندگی میکنیم جای خوبی نیست برای قربونی خونه مادرم هم برجه.

برای همین چند بار شده بود حرفشو به خواهرشوهر کوچیکم زده بودیم که اگر امکانش هست خونه شما انجام بدیم اونم موافق بود حتی اونروز شام دعوت کرده بودیم باز گفتیم و با استقبال گفتن باشه!

اما روز خودش که رفتیم دیدیم شوهرش نیست که در حیاط رو باز کنه یکم گذشت فهمیدیم اینا قبل اینکه ما بیایم دعوت کرده بودن و تقصیر هم از خواهر شوهرم بوده که رنجونده شوهرشو خواهرشوهرمم حرصی بود یکم که گذشت ما و مادرشوهرم و بقیرو گذاشت ساکشو برداشت با بچه هایش با گریه از خونه رفت!!فکر کن صاحبخونه نیست ما هستیم و هنوز کار قربونی تموم نشده!

خلاصه کنم که ساعت ۴ بود یه نهار نشد بخوریم اسیر خیابونا شدیم اونم رفته بود بعدش که عصرشد از اونبکی خواهرشوهرام انتظار داشتیم بیاین ادامه کارا خونه ما کمک اما هیچکدوم که نیومد هیچ همشون رفتن ور دل اون خواهر شوهرم که رفته بود

اونم شب مونده خونه بقیه و کسی از دست ما نگرفت!

فرداش شد یدونه زنگ نزدن بپرسن عروس چیکار کردی یا تشکر هم نکردن 

بیاین ادامشو بگم

تو شرایط قهر و دعوا زن و شوهر رفتی اونجا خب

توقع خیلی زیادی هست تو این شرایط به نظرم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی بیان کمک 

خب خواهرشون مشکل داشته رفتن دنبال اون به نظرم اون واجب تر بوده 

کار کشتن و خورد کردن با قصابه شما فقط می‌خواسته تقسیم کنید گوشتارو

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقدر مشکلشون سخت بود که ساک برداشت و رفت😐حالا شوهرش نبود خودش وایمیساد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

میدادی قصابی بابا راخت لنجام میداد تحویل میداد خورد هم میکنن هر اندازه بخایی

باورت میشه برای خرد کردنش به یه آقا گفته بودیم بیاد و اون همرو انجام داد؟! ۱ تومن برای اون گرفت یعنی ما فقط حیاط رفته بودیم 

باورت میشه برای خرد کردنش به یه آقا گفته بودیم بیاد و اون همرو انجام داد؟! ۱ تومن برای اون گرفت یعنی ...

والا چیبگم میدادی قصاب ن حیاط میخاست ن چیزی نهایت همینقد میدادی 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...