2777
2789
عنوان

دختر خاله

749 بازدید | 37 پست

دیشب با نامزدم دعوام شد عکس دختر خالشو فرستاد گفت ببین چقدر سحر از تو بهترتر حیف ک زود ازدواج کرد وگرنه عمرن میومدم سمت تو 

خیلی ناراحت شدم چقدر گریه کردم 

امروز معذرت خواهی کرد و گفت بخاطر این ک حرص منو دربیاره گفته

ولی هنوز ناراحتم میترسم بعدن تو زندگیمون بهم خیانت کنه یا چشمش هنوز دنبال سحر باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا 😐

توام ایندفعه عکس پسر داییتو بفرس مثلا بگو ببین غلام چقدر خوبه کاش میومد منو میگرفت😑

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)

چند سالشه ماشالا انقد رفتارش پخته و عاقلانه س؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

بگو از بخت بدمه که سحر عقل کرد  باتو ازدواج نکرد که اومدی مخ منو زدی  خودموبدبخت کردم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگه واقعن چشم دنبال اون باشه من بدوونشم هیچ فرقی نمیکنه

عزیزم چند تا تاپیک اونورتر یکی داشت میگفت حامله ام امشب مچ شوهرمو با دختر داییش گرفتم 

فقط خواهشا مواظیییب باش 

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور