2777
2789
عنوان

از استرس کبوتره خوابم نمیبره😣

221 بازدید | 16 پست

پدرشوهرم نیستن خونه... از دیروز یه کبوتر افتاده تو حیاطشون. نمیدونم چشه! لنگ میزنه نمیتونه بپره... نمیدونمم مال کیه. چون حلقه ست توی پاش... براش اب و گندم گذاشتم خورده. ولی میترسم برش دارم بیارم تو خونه... 

از طرفی هم یه گربه رو پشت بوم خوابه. میگم نکنه بیدار شه ببینه بیاد بخورش😑

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ماطبقه بالاییم.. هی میرم از پنجره نگاهش میکنم میبینم هر دو تو همون وضعیتن🤦🏻‍♀️

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نجاتش بده که طعمه گربه نشه

چجوری؟ میترسم برم برش دارم... کلا از پرنده و نوکش میترسم... بعدم این شل و پله میگم نکنه مریض باشه. بیارم تو خونه بچه هام دست نزنن بهش 

دیگه وقتی کاری از دستت برننیاد،چاره ای نیست،اگرم خورده بشه،اکوسیستم هست،وبالاخره اون گربه هم طعمه هایی داره،امیدوارم اینبار طعمش کبوتر نباشه وشما شاهد این صحنه نباشید

ول کن دخالت نکن اگه روزی گربه باشه میاد میخوردش

با این استدلال کسی هم که مریضه نیاز به دکتر نداره

اگه قسمتش باشه  خودش خوب میشه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ول کن دخالت نکن اگه روزی گربه باشه میاد میخوردش

نه بابا.... گناهه طفلی. شاید امتحان منه که بی تفاوت نباشم در برابرش

چجوری؟ میترسم برم برش دارم... کلا از پرنده و نوکش میترسم... بعدم این شل و پله میگم نکنه مریض باشه. ب ...

کبوتر ازارای نداره

از دستکش استفاده کن 

بیارش تو بالکن خودت بزار تو قفسی ،چیزی،بچه هاتم نذار دست بزنن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

دیگه وقتی کاری از دستت برننیاد،چاره ای نیست،اگرم خورده بشه،اکوسیستم هست،وبالاخره اون گربه هم طعمه ها ...

نه نمیزارم... چهار چشمی حواسم بهشه... حالا به شوهرم گفتم رفت بیرون به همسایه هایی که کبوتر دارن بگه شاید برا اونا باشه... یه دو سه تایی هستن توی کوچه... یا بیان ببرنش امکاناتش رو دارن

کبوتر ازارای ندارهاز دستکش استفاده کن بیارش تو بالکن خودت بزار تو قفسی ،چیزی،بچه هاتم نذار دست بزنن

بالکن نداریم عزیزم. وگرنه میاوردمش 

نه بابا.... گناهه طفلی. شاید امتحان منه که بی تفاوت نباشم در برابرش

خب پس اگه بهش دسترسی داری یه ابکش بزرگ ببر بزار روش،وزیرشم اب ودون براش بزار،یه چیز سنگینم بزار رو ابکشه که گربه تکونش نده،تا پدرشوهرت بیاد

خب پس اگه بهش دسترسی داری یه ابکش بزرگ ببر بزار روش،وزیرشم اب ودون براش بزار،یه چیز سنگینم بزار رو ا ...

این بهتره... پدرشوهرم نمیان حالا حالاها... شوهرم بره بیرون، میگه یکی بیاد ببرتش

یه سوال شخصی،،،،،،،اگه دوس داشتید جواب بدید....چند سالتونه؟

ممنون از پیشنهادت... اومدم سبد گذاشتم روش. دو تا اجرم رو سبد. الان میرم میخوابم❤

۳۸ سالمه عزیزم