2777
2789

روز اول که باهاش حرف زدم هیچوقت فکر نمیکردم عاشقش بشم وقتی ازم میپرسید میگفتم دوست ندارم با سنگدلی ولی خب صداقت بود 

وقتی میدیدمش دلم تکون میخورد

وقتی اولین بار از زیر میز پیتزا فروشی خواست دستمو بگیره وقتی نذاشتم ازم عکس بگیره وقتی تو تاکسی برا اولین بار سرمو گذاشتم رو شونش و برا اولین بار از تههه قلبم یه کوووووه پشتم حس کردم 

تو همه ی این وقتها به حال امروزمون شک داشتم 

عاشقش شده بودم 

ولی باورم نمیشد 

تا اینکه برای اولین بار دعوامون شد 

برای اولین بار حرف جدایی

گریه هام و اهنگ مجید خراط ها بهم ثابت کرد بعله خانوم 

شما عاشق شدی 

عاشق

از اون روز به بعد ترس از دست دادنش شروع شد 

ترس رفتنش 

ترس نداشتنش 

همو میدیم حرف میزدیم میخندیدیم گریه میکردیم دعوا میکردیم 

همش گذشت همه رو پشت سر گذاشتیم 

رسیدیم به خواستگاری 

مخالفت بابام گذشت 

شرط و شروط هاش رو گذروندیم 

نامزد کردیم 

گشتن داشتیم مهمونی داشتیم قهر داشتیم اشتی داشتیم 

با هم بودن داشتیم 

اما بازم کم بود بازم کمه 

دلم اسمشو تو شناسمم میخواست 

خانوادم مخالف بودن

بالاخره بعد چند ماه نامزدی 

داریم عقد میکنیم درست تو همون ماهی که با هم اشنا شدیم 

برامون دعا کنید برای عشقمون 

خدا یه حااااال خوووووب نصیب همتون بکنه

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

من فندقی نمیخورم. شکلاتیشو میخوام!!!

😐😐😐😐😐

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐

مگه نمیخوای شادیتو قسمت کنی.

شادی شکلاتی خوبه دیگه :))

ان شالله خوشبخته خوشبخت بشی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ایسالا خوشبخت شین 😍😍😍😍

فدات ممنون عزیزم

مگه نمیخوای شادیتو قسمت کنی. شادی شکلاتی خوبه دیگه :)) ان شالله خوشبخته خوشبخت بشی.

ممنون عزیز دلممم

انشاالله عشقتون پایدار و همیشه همین حس خوب بدرقه راهتون باشه

ممنون عزیزم ان شااالله😍

خوشبخت بشین ... منم دارم ساک بیمارستان نی نیمو میبندم خییییلی خوشحالم😍😍

ممنون ای جان ان شالله به سلامتی مبارکهههه

منم دوساعت دارم دنبال فندقی میگردم تو متن.

فندقی خوب نیست. موزی بخور تو. شکلاتی واسه من. :)))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
خوشبخت بشین ... منم دارم ساک بیمارستان نی نیمو میبندم خییییلی خوشحالم😍😍

مبارکه به سلامتی ان شالله