2777
2789
عنوان

دلم میخواد شادیمو باهاتون قسمت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 43 پست
مبارک باشه قشنگم بهتریناروبرات ارزودارم

قربانت مرسی عزیزم😍🌹🌹🌹💋💋

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر پدرت چرا اولش مخالف بود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
استارتر پدرت چرا اولش مخالف بود؟

سنم میگفت کمه 

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

سنم میگفت کمه 

چندسالته؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چندسالته؟

۱۹

۱۹

راست هم میگه.چه کوچولویی.

حالا خداروشکر خوددامادو پسندیده بوده.انشالله که همیشه ازانتخابت راضی باشی وخوشبخت

راست هم میگه.چه کوچولویی. حالا خداروشکر خوددامادو پسندیده بوده.انشالله که همیشه ازانتخابت راضی باشی ...

فدات ممنون دوست عزیز😍😍😍💋

چه قشنگ😍مبارکتون باشه😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
انشالله خوشبخت بشی عزیزم.واسه جوونایی که ازدواجشون به مشکل خورده دعاا کن🌹

حتمااااااا ان شاالله همه با کسی که دوست دارن عاقبت به خیر بشن 😘😘😘

چه قشنگ😍مبارکتون باشه😊

قوربونت ممنون عزیزم🌹🌹🌹

خوشبخت بشین عزیزم.برات ارزوهای خوب خوب دارم

مرسی گلممممم💋💋💋💋