2777
2789

نه صدای ادمه نه صدای گربه ست 

گربه دیدین خرناس میزنه صداش نازکه؟

این مشخصه بین درختیا راه میره و به درختا کشیده میشه برگا صدامیدن و خرناااس میکشه اما خرناسش مثل گربه تیز نیست کلفته 

هی قطع میشه هی باز خرناس میکشه 

جرعتم ندارم برم کنار در چون میدونم هرچی ببینم جیغ میزنم و از حال میرم 

خدایا چکار کنم از ترس دارم میمیرم 

با خودم میگم شاید سگ باشه ولی خب سگ چجوری بیاد داخل حیاط پشتیمونه فقط دیواره و در نداره تنها راهش دری هست که از توی خونه بهش راه داره 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حیوونی چیزیه یا گربست اسی

گربه نیست 

گربه به حدی بزرگ نیست که اگر زیر درختا راه بره به درختا کشیده شه و درختا تکون بخورن 😭

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

در قفل کن برو زنگ بزن به برادری همسری بگو بیاد کنارتفقط جوری نگو طرف وحشت زده بشه بگو میترسم

برادرم کوچیکه نیستش 

همسرم ندارم