2777
2789

سلام من هر  وقت منچ بازی می‌کنم من نمیزنم یکی دیگه من و اول میزنه بعد میبینم اون زد منم‌میزنم همونو. بعد جالبه همه با من بد میشن و هر ۳ میان‌من و میزن. چرا اینقدر خل و چل هستن؟باز یک دور دیگه من اول میزنم میبینم هر ۳ با من لج میشن و من و میزنن.‌آخه هی هم‌می‌نويسن حالتو میگیریم.‌کاش جملاتی مثل این  بود که ابله اول تو زدی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی اونایی که وسط بازی مثلا میخوان یار پیدا کنن قشنگ معلومه ۱۰ سالشه اونده بازی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یادش بخیر قبلا داشتمش 

من فقط بازی تیمیشو دوست داشتم و خوب بود 

معمولا اعصابت هم خورد نمیشه چون باید تیم مقابل رو بزنی 

در ضمن بازی هست دیگه اعصابتو خراب نکن برای بازی

😂😂. من از اول همه رو میزنم خیلی حال میده هرچی هم مینویسن استیکر خنده میذارم😂. بازی تیمی خوبه ولی چندبار پیش اومده هم تیمی عوضی منو میزنه تیم مقابلو نمیزنه حرصم درمیاد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یادش بخیر قبلا داشتمش من فقط بازی تیمیشو دوست داشتم و خوب بود معمولا اعصابت هم خورد نمیشه چون باید ت ...

تیمی بیشتر میرم. اما الان اون ۲۵۰۰ و میرم دوست دارم جذابه. فقط آدمهای جالبی در نمیان

😂من بازی میکنم

کلا کار ندارم کسی میزنه یا نه من از اولش میزنم

اینجور میتونی بازی رو ببری

به یکی دلت میسوزه نمیزنی میبینه یکم افتادی جلو یا میخوای بازی رو ببری همون میزنه اون خیلی زور داره😐

من همه رو میزنم اصلا دلم نمیسوزه بازی رو هم اکثرا برنده میشم

بابا شانس ندارم .‌اگه بزنم همه بزنن مشکلی ندارم. هر وقت من زدم. اون ۳ تا من و زدن. باز نمیزنم هم‌اون ۳ تا من و میزنن.