خانوما من ۶ ۷ روزی تا پریودیم مونده اما یسری علائما داشتم که تاپیک قبل گفتم و طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک زدم بعدم چنددقیقه منفی بود گذاشتمش کنار الان لامپا خاموشه یهو یادم اومد درش اوردم فلش گوشی زدم میبینم انگار یه حاله خیلی کمرنگ افتاده😐😐😐میگم شاید اوخط بی بی چک خودشه که باید رنگی بشه چون فلش گوشی قویه نشونش میده نه؟؟کسی بی بی چک نداره فلش گوشی بزنه ببینه اون دوتا خط مشخص هست یانه حتی شده خیییلی کم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آروم باش عزیزم باردار باشی انقدر زود نشون نمیده که.من خودم چندباری بی بی چکام مثبت شد ولی باردار نبو ...
ایشالله که اینم مثبت کاذب باشه عزیزم😭من روحیات خودمو میشناسم من به شدت رو بچها حساسم این اخلاقم دیوونم کرده سر این یکی بچم حالا فکر کن دوتا بش.من از فکر کردن به پسرم که دیگه براش کم میذارم و اینا خودمو به حد جنون میبرم خودمو میشناسم دیگه.من پست اینستا راجب دوفرزندی میبینم که بچه اول یه جاهایی نادیده گرفته میشه میشینم های های واسه اون بچه گریه میکنم دیگه چه برسه بچه ی خودم باشه که جونم به جونش وصله