2777
2789
از کامنت های دوستان بسیار متعجب شدم، بددل نبودن و متوقع نبودن خیلی خوبه اما خب هرچیزی رسم و اداب دار ...

بله حرف شما درست 

ولی خبانحام نمی‌ده و کارش هم اشتباه حالا استاتر جز قطع ارتباط و انتظار پانزده ساله چکار کنه؟! وقتی بچه کوچیک هم داره 

بهتر نیست خودش پاشه کاری کنه شاید فرجی شد اونا هم دیدن خوششون اومد از غذای خوب و چایی تازه دم

چون من دیدم مدل بعضیا اینطوریه بلد نیستند قشنگ زندگی کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعضی ها درکی از مهمون ندارن مثل مامان همسر شمابعضی ها هم اینقدر ازشون بیگاری کشیده شده و بهشون بی اح ...

والا هیچکی از ما بیگاری نکشیده بیچاره مادرشوهرم زبون نداره اصلا هیچی نمی گه خیلی هم خوشرو وخوشبرخورده

تا حالام ندیدم بگه پاشو فلان کارو بکن یا ... من خودم وجدانم ناراحته می بینم بزرگتر از من جلوم خم و راست بشه ناراحت میشم وگرنه هیچکی مارو زور نمی کنه بهتره درست حرف بزنی واقعا که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم به عنوان میزبان قطعا دوست نداری مهمونت پاشه تو دست کنه تو یخچالت و غذا درست کنهاونام نمیخو ...

بله کار اونا ک اشتباه ولی وقتی نمیزارع استاتر هم می‌گه باید بریم چکار کنه

من خونه ی پدر و مادر رو غریبه نمی‌دونم 

پا میشم خودم درست میکنم 

گفتم پدر و مادر 

شما تاکید رو مهمان داری. حالا هر کی ولی من رو خونه پدر و مادر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن عزیزم ما میریم خودمون چای و غذا درست میکنیم پا نشیم مادر شوهرمون یه دولا راست بشه زشته

این سایت همچیش برعکسه 😂😂😂😂

الان همه میان میگن ما خودمون نیپزیم خودمون میخوریم 

تازه فرشای مادزشوهرم میشورن میان 

حق داریالان یسریا میگن مگ برا غذا میرید گشنه اید یا چیولی اینا بحث احترامه خیلی زشته من باشم همون ما ...

عزیزم ما نمبگیم بخاطر شکم و گرسنگی میره میگیم وقتی ۱۵سال عروس این خانوادس و میدونه خانواده شوهرش اینجوریه چرا از جای خودش بلند نمیشه یه چایی دم کنه یه غذا درست کنه خونه غریبه ک نیست میشینه توقع داره بزارن جلوش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اسی سه روز میمونی بعد میشینی مادرشوهر برات غذابپزه و چایی بیاره؟خودت چیکار میکنی دقیقاپس

عزیزم به سه روز موندن نیس 

من نوشتم همون روز اول باهامون چه جوری رفتارشد

به نظر من که از  عمد داره ایجوری بی احترامی میکنه 

احترام احترام میاره 

طرفای ما که مامان بزرگ هستن هرچی تو یخچال خنچه دارن میارن واسه نوه 

از قبل میدونستن میاید دیگه حداقل میوه میخریدن ...

والا من خودمم عروسم مامانمم ۳ تا عروس داره ندیدم تا حالا جلومون چایی بذارنمامانمم وقتی عروساش میاد خ ...

دقیقا ایشون میدونه اخلاق اونا  میگه از جام بلند نشم فقط بزارم جلوم چون احترام و مهمونم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پس استاتر حالا ک قطع رابطه نمیتونی بکنی 

اونا هم کاربری ندارن بریم بهشون بتوپیم 

پس بازم برو و بشین انتظار معجزه ک یکدفعه خوب بشن داشته باش ب  راهنمایی دوستان و نظر خودت

بله کار اونا ک اشتباه ولی وقتی نمیزارع استاتر هم می‌گه باید بریم چکار کنهمن خونه ی پدر و مادر رو غری ...

منم مشکلی ندارم که کمک کنم یا اشپزی کنم اما وقتی که بدونم بهم احترام میزارن 

ولی برای کسی که اولین وعده مهمونی غذای درست نزاره یا بدو ورود با چای تازه دم ازم پذیرایی نکنه حتی یه لیوانم جابجا نمیکنم و ترجیح میدم خودم گشنگی بکشم اما کاری براش نکنم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم مشکلی ندارم که کمک کنم یا اشپزی کنم اما وقتی که بدونم بهم احترام میزارن ولی برای کسی که اولین وع ...

خودش اره 

بچه ی بی گناه تو سن رشد چی ؟!! این شد راه حل ؟!

ب نظر من پاشه چای کهنه  رو بریزه دور و دم کنه و نوش جان کنه بیشتر احترامش حفظ میشه تا لح کنه و منتظر احترام 

این سایت همچیش برعکسه 😂😂😂😂الان همه میان میگن ما خودمون نیپزیم خودمون میخوریم تازه فرشای مادزشوهر ...

ن من تا حالا کارای عید مادر شوهرمو یکبارم نکردم البته الان کلا قطع رابطه ایم ولی میرفتم خونشون خواهرشوهر دارم همسن خودم کارارو باهم میکردیم

بخدا گفتم شاید من مشکل دارم همه میگن خودت پاشو خب من مهمونم نباید غذای مونده و چای کهنه بذارن جلومون ...

فقط حرفشون درمورد بچت اشتباه بود عزیزم باید یچی میگفتی بهشون ولی برا پذیرایی دقت کن شاید اصلا تورو مهمون حساب نمیکنن شاید اعتقاد دارن عروس و داماد مهمون نیستن خودمونی هستن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕