2777
2789
عنوان

واکنشتون نسبت به کسی که بهتون ابراز علاقه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 69 پست
نمیدونم چی حالمو خوب میکنه دیگه،چون من برنامه زندگیمو روی درس و دانشگاه بسته بودم مثل بقیه مردم،چون ...

و این که ببخشید

چرا دانشگاه نرفتی؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

خب مثلما کسی که پیشقدم میشه را هیچ حسی بهش ندارم

چراااا؟یعنی خوشحال نمیشی بفهمی یکی دوست داره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا؟یعنی خوشحال نمیشی بفهمی یکی دوست داره؟

تنها کسی که دوست داشتم دوسم داشته باشه و بهم حس داشته باشه عشقم بوده

تنها کسی که دوست داشتم دوسم داشته باشه و بهم حس داشته باشه عشقم بوده

خداروشکررر که به هم رسیدین.من فک کردم کلا مخالف اینین که یه دختر احساسشو بگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چرا فور میکنی روستا محدودت کرده؟

چون برای خوندن رشته تجربی( چون روستامون فقط انسانی داره) مجبور شدم برم هرروز شهر و برگردم

۴۵ کیلومتر فاصله هست بدون اتوبوس یا چیزی و باید با ماشین شخصی رفت،خیلی استرس بود و ماشین نبود اونچنان و از یه ساعتی به بعد گیر نمیومد و هزینه و ...

من با معدل ۲۰ رفتم و بخاطر این شرایط و اتلاف وقت بسیار،رسیدم به معدل ۱۴

تا الان هم اثارش هست،معده داغون،ریزش مو و خیلی ناراحتی های دیگه

روستا آدم رو داغون میکنه بخصوص دخترا رو

بعضی روستاها۵دقیقه با شهر فاصله دارن ولی ما نه خیلی دوریم و مسیر خطرناکی داره

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
و این که ببخشیدچرا دانشگاه نرفتی؟

اتاق نداشتم برا درس خوندن،مهمون میومد و خودمونم زیادیم،فامیل همیشه یهویی میان و درهای خونه ها بازه همیشه

کلا شلوغه و هیچ تمرکزی نداری و وانگار وسط بازار بدون حریم شخصی باید درس بخونی

اونم بدون منابع و بدون کلاس و بدون شرکت در آزمون آزمایشی و حتی بدون دسترسی به اینترنت و گوشی

من کار کردم تا تونستم برای خودم گوشی بخرم تو سالهایی که دیگه بیخیال کنکور شدم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
چون برای خوندن رشته تجربی( چون روستامون فقط انسانی داره) مجبور شدم برم هرروز شهر و برگردم۴۵ کیلومتر ...

حتما دوست داری تجربی بخونی؟

اتاق نداشتم برا درس خوندن،مهمون میومد و خودمونم زیادیم،فامیل همیشه یهویی میان و درهای خونه ها بازه ه ...

ببینید رشته ای که میخواین بخونید اینقدر ارزش داره که بخاطرش اینقدر اذیت بشین؟

حتما دوست داری تجربی بخونی؟

دیگه خوندمش تموم شد دبیرستان دوازده سال پیش

آره خیلی رشته خوبیه

ببینید رشته ای که میخواین بخونید اینقدر ارزش داره که بخاطرش اینقدر اذیت بشین؟

مشکل اینجاست که دیگه درس خوندن دور از دسترس من شده

خیلی سال گذشته و من انگار حافظه ندارم

چیزای بدیهی روزانه رو داره یادم میره

پولش هم نیست و درس خوندن خرج داره

مشکل اینجاست که دیگه درس خوندن دور از دسترس من شدهخیلی سال گذشته و من انگار حافظه ندارمچیزای بدیهی ر ...

چرا تلاش نکردی مجدد کنکور بدی؟

چرا تلاش نکردی مجدد کنکور بدی؟

۵بار کنکور دادم دیگه چقدر امتحان بدم