خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید ._. مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت برم تو قشنگی دگه منم دیوونه بودم عمل کردم فکر میکردم با عمل حالم بهتر میشه
ن بابا عالی شده هم قبلش قشنگ بوده هم الانش عاااالیه
واقعا قشنگه نمیدونم مشکلت چیه
شاید یجای دیگه از چهره ات به دماغت نمیاد ک اینجور حس میکنی ولی بنظرم خیلی. قشنگ شدی
خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید ._. مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜
میدونی فداتشم هیچ مشکلی نداره من فقط اینجوریم امیدوارم تراپیست بتونه کمکم کنه از نظر روحی داغونم
به خودت تلقین نکن تو هیچیت نیست فقط رو خوشگلیت حساس شدی