2777
2789
عنوان

عکس بینی قبل عمل📸🚶‍♂️

157 بازدید | 13 پست

همه بهم میگفتن به صورتت میاد ولی خب عمل کردم نه یه بار نه دوبار بلکه سه بار خیلی پیشمونم با اینکه الان خوب شده ولی...... 

تاپیک قبلی عکس بعد از سه بار عمل گذاشتم

🥹🤍

چه خوب بوده بینیت

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدم حیف این دماغ ک اینشکلیش کردی کاش دست نمیزدی

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

یا حضرت عباس باورم نمیشه دماغت کپ کپ دماغت منه حتی سوراخاش من پارسال عمل کردم بنظرت چیکار کنم

قربونت برم تو قشنگی دگه منم دیوونه بودم عمل کردم فکر میکردم با عمل حالم بهتر میشه

🥹🤍

قربونت برم تو قشنگی دگه منم دیوونه بودم عمل کردم فکر میکردم با عمل حالم بهتر میشه

ن بابا عالی شده هم قبلش قشنگ بوده هم الانش عاااالیه 

واقعا قشنگه نمیدونم مشکلت چیه 

شاید یجای دیگه از چهره ات به دماغت نمیاد ک اینجور حس میکنی ولی بنظرم خیلی. قشنگ شدی

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

اینجوری میگین بیشتر دلم میخواد گریه کنم🥺💔

اخه عزیزم واقعا خودت ببین بینیت اصلا ایرادی نداشت چرا اینکارو کردی هنوز رفتی سه بارم عمل کردی والا بخدا این بینی ارزوی خود منه 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

ن بابا عالی شده هم قبلش قشنگ بوده هم الانش عاااالیه واقعا قشنگه نمیدونم مشکلت چیه شاید یجای دیگه از ...

میدونی فداتشم هیچ مشکلی نداره من فقط اینجوریم 

امیدوارم تراپیست بتونه کمکم کنه از نظر روحی داغونم

🥹🤍

اخه عزیزم واقعا خودت ببین بینیت اصلا ایرادی نداشت چرا اینکارو کردی هنوز رفتی سه بارم عمل کردی والا ب ...

عزیزم مشکل از خودمه که از نظر روحی دارم نابود میشم 

مشکل روحی خیلی وقته درگیرشم ولی حتی یه مشاوره نرفتم 

🥹🤍

میدونی فداتشم هیچ مشکلی نداره من فقط اینجوریم امیدوارم تراپیست بتونه کمکم کنه از نظر روحی داغونم

به خودت تلقین نکن تو هیچیت نیست فقط رو خوشگلیت حساس شدی 

عزیزم مشکل از خودمه که از نظر روحی دارم نابود میشم مشکل روحی خیلی وقته درگیرشم ولی حتی یه مشاوره نرف ...

ی تراپیست برو شاید بهتر بشی بنظرم مشکل روحی رو اعتماد بنفست تاثیر گذاشته انشالله بهتر میشی