2777
2789

بچا من چرا اینقدر استرسیم وقتی پشت ماشین میشینم همش میترسم 

مثلا وقتی تو پارک دوبلم می‌خوام بیام بیرون میترسم اصلا از ترافیک میترسم ولی تو جاده عالیم چون استرس ندارم اصلا  تو جاده با سرعت ۱۲۰ میرم اصلا استرس ندارم از رفتن تو سربالایی هم میترسم مخصوصا جایی که پشتمم ماشین بیاد تا بخوای کلاجو درگیر کنی که عقب نره هول میشه آدم 😩

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا طبیعیه.

باید تکرار و تمرین کنی 

رانندگی توی ترافیک کجا ترس داره آخه دختر جان.

ترس از سربالایی هم همه دارن  توی سربالایی باید ترمز دستی رو  بدی بالا  و مسلط به نیم کلاچ باشی .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

اینا طبیعیه.باید تکرار و تمرین کنی رانندگی توی ترافیک کجا ترس داره آخه دختر جان.ترس از سربالایی هم ه ...

من با دنده یک مشکل دارم یه کم🥹

بله مداوم بشینی عادت میکنی فقط کنار نزار

چند ماهه شوهرم تصادف کرده ماشین نداریم گاهی ماشین مامانش دستمونه 

من بعد تصادف شوهرم از رانندگی بدم اومده اصلا دلم نمیخواد با ماشین جایی برم قبلا با ماشین خودمون میرفتم ولی الان بدم اومده کلا اعتماد ب نفسم اومده پایین ..پیرزنارو میبینم نشستن بیشتر غبطه میخورم میگم خاک تو سر من😔

با کجای دنده یک مشکل داری؟

پدال گاز رو نمی‌فهمم چقد دارم فشار میدم گاهی خیلی فشار میدم بین گازو کلاج هماهنگی ندارم زیاد 

چند ماهه شوهرم تصادف کرده ماشین نداریم گاهی ماشین مامانش دستمونه من بعد تصادف شوهرم از رانندگی بدم ا ...

استرس ات کاملا نرماله این و همیشه یادت باشه با ماشین دیگری راننده نمیشی من حتی پشت ماشین شوهرم نمی نشستم با استرس فایده نداره باید ماشین خودت باشه با خیال راحت بشینی پشت فرمون 

من می‌دونم همین استرسم نمیزارع درست برم بخدا با مربی رانندگیم عالی بود چون میدونستم حواسش بهم هست ولی هیچ وقت دخالت نکرد تو کلاج ترمزم می‌گفت خیلی رانندگیم خوبهت. جاده هم چون شلوغ نیست اصلا استرس ندارم خیلیم با سرعت میرم حتی از دنده پنج هم نمیترسم

پدال گاز رو نمی‌فهمم چقد دارم فشار میدم گاهی خیلی فشار میدم بین گازو کلاج هماهنگی ندارم زیاد

تمرین کن  برای تسلط به نیم  کلاچ 

چه مدت رانندگی میکنی؟

اوایل اکثرا همه همینن 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

استرس ات کاملا نرماله این و همیشه یادت باشه با ماشین دیگری راننده نمیشی من حتی پشت ماشین شوهرم نمی ن ...

اره واقعا همش استرس دارم ماشین مردمو خراب نکنم البته مامانش اینجوری نیست 

یه بارم تو شهر کوبیدمش ب یه مزدا داشتم از پارک دوبل خارج میشدم یه ماشین بغلم بود صبر نکردم بره جام باز شه قسمت در عقب پشت شاگرد ماشین مامانشو مالیدم ب مزدا

بعضی مواقع تو کفی عالیم ولی وقتی سربالایی میشه خاموش میکنم 😩

اینا با تکراروذ تمرین درست میشه .

منم اوایل این مشکلات رو داشتم الانم ممکنه گاهی تو شرایطی ماشینم خاموش بشه .