2777
2789
عنوان

از تجربه های رانندگی بگین کیا فوبیا رانندگی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست
معمولا آره اگر ماشین پشت سرم نزدیک باشه حتما بالا میدم .وگرنه نیم کلاچ خواهش میکنم هر سوالی داری بپر ...

خوب پس.

دیدین بعضیا گازو تکرار میکنن یعنی گاز میدن ول میکنن دوباره گاز میدن اینجوری خیلی قشنگ میرن بالا دلم میخواد مث بابام ک اینجوری می‌ره یا خیلیای دیگ اینجوری برم 

فشاری هم ب گاز وارد نمیشه 😅

من مادرشوهرم ده سال یه کم بیشتره رانندس ولی هیچ وقت ندیدم با گاز شروع ب حرکت کنه همیشه با کلاج حرکت می‌کنه حتی تو سربالایی ...هنوز ک هنوزه بعضی مواقع که مجبوره گاز بده خیلی گاز میده کنترلش دستش نیس ..فقط با کلاج می‌ره همیشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استرس نداشتم تا اینکه تنهایی رفتم بیرون با ماشین الان استرس دارم چوت تو ترافیک افتادم اینقد شلوغ ...

کم کم عادت می‌کنی منم خیلی از ترافیک میترسیدم یعنی از جایی که شلوغ بود فراری بودم همیشه خیابونای خلوت میرفتم 😅باورت میشه از پمپ بنزین رفتن هم میترسدیم ولی الان نه اصلا..میرم میام فقط می‌خوام تو سربالایی عالی بشم دیگه

خوب پس.دیدین بعضیا گازو تکرار میکنن یعنی گاز میدن ول میکنن دوباره گاز میدن اینجوری خیلی قشنگ میرن با ...

ترمز دستی برای ایست کامل توی سربالایی ..ایست کامل نباشه که نیم کلاچ یا کم گازمیری .

مادرشوهرتون درست رانندگی میکنن.تا کلاچ رو نگیری بعد گاز بدی که ماشین حرکت نمیکنه .

اصلا امکان نداره با گاز شروع به رانندگی کرد ..مگر ماشین اوتومات باشه

گاز هم با فشار پا کنترل میشه .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

ترمز دستی برای ایست کامل توی سربالایی ..ایست کامل نباشه که نیم کلاچ یا کم گازمیری . مادرشوهرتون درست ...

نه منظورم اینه که اصلا گاز نمی‌ده

ما گاز می‌دیم کلاج و رها میکنیم ولی اون فقط با کلاج حرکت می‌کنه کاری ب پدال گاز نداره

سعی کن نگاهت به صفحه ماشین نباشه و تجربی رانندگی کنی .ماشین من نشانگر تعویض دنده داره ولی نگاهشم نم ...

چجوری از صداش میفهمی باید دنده عوض کنی؟؟وقتی گاز میدی مجبوری دنده عوض کنی دیگه گاز ثابت بدی دنده ثابت

نه منظورم اینه که اصلا گاز نمی‌دهما گاز می‌دیم کلاج و رها میکنیم ولی اون فقط با کلاج حرکت می‌کنه کار ...

اشتباه میکنی .تا گاز ندی ماشین حرکت نمیکنه

کلاج رو میگیری بعد گاز و به صورت الاکانگی  

کاشین راه افتاد نیازی به کلاچ نیست فقط گاز مگر اینکه به ترافیک بخوری و نیم کلاچ لازم شه .

من توی سرازیری ها  پامو روی گاز نمیزارم و با نیش ترمز کنترل میکنم .چون ماشین روی دوره و گاز نمیخواد ...که بازم بعد طی مسافتی باید کمی گاز داد .

ولی پام اماده روی کلاچ برای ترمز ناگهانی که ممکنه پیش بیاذ. 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

اشتباه میکنی .تا گاز ندی ماشین حرکت نمیکنهکلاج رو میگیری بعد گاز و به صورت الاکانگی کاشین راه افتاد ...

اره می‌دونم منم همینجوری میرم

تقاطع که دور میزنی با خیابون دو طرفه کم عرض سخترینه

اصلا سخت نیست .

اول اینو بدون چه ماشین پشت سرت چه رو به روت هر دو شما رو میبینن و مواظبن ..این یعنی پنجاه درصد حله .

بقیش شما هستین .

برای دور زدن از صد متر قبل راهنما بزن به ماشین رو به رو هم چراغ بزن  و اینه سمت خودت رو داشته باش و  اروم دور بزن وسط خیابون رسیدی  ایست کن .میبینی که ماشین پشت سرت نگه میداره ..ماشین رو‌به رو هم معمولا بهت فرصت میده دور بزنی . .نداد هم صبر کن به ماشین بعدی چراغ بزن میمونن تا رد شی .

به بوق و اعتراضشونم توجه نکن معمولا راننده ی زن میبینن هولت میکنن 

اصلا سخت نیست .اول اینو بدون چه ماشین پشت سرت چه رو به روت هر دو شما رو میبینن و مواظبن ..این یعنی پ ...

جایی که رفته بودم ماشینا دوبل پارک بودن میخاستم‌بپیچم کوچه از بس عرضش کم‌بود و دوطرفه بود خیابون آینم با آینه ماشین بغلی برخورد کرد از ترسم نگا نکردم که چی شد یا نشد

جایی که رفته بودم ماشینا دوبل پارک بودن میخاستم‌بپیچم کوچه از بس عرضش کم‌بود و دوطرفه بود خیابون آین ...

اینه به آینه چیزی نمیشه .نهایت آینه تا میشه .

ولی گاهی واقعا محل مورد نظر جای دور نیست باید بری جلوتر یا بری از یه کوچه فرعی داخل و از کوچه بغلیش وارد مسیر دورت بشی