2777
2789
عنوان

از تجربه های رانندگی بگین کیا فوبیا رانندگی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست
من خاموش نمیکنم تووشهر مشکلم فقط عرض ماشینه اومدم رد بشم سمت چپ پر ماشین سمت راست ماشین پارک بود فقط ...

اینا یا تجربه درست میشه ..همیشه ماشین رو کالبد خودت فرض کن ..خودت با پای خودت باشی چطور رد میشی؟

ماشینی هم که میخواذ از پارک در بیاد رو بهش  چراغ بزنید میمونه تا شما رد شین .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

اینا یا تجربه درست میشه ..همیشه ماشین رو کالبد خودت فرض کن ..خودت با پای خودت باشی چطور رد میشی؟ماشی ...

ممنون من فقط و فقط مشکلم فاصله عرضیه ماشینه تنهایی خطر داره بشینم یه دفعه دیدم چون سرعتم پایین بود یه نفر از سمت راست تو سبقت بود یکی هم از سمت چپ

دوباره سمت چپ ماشین نیسان کج پارک کرده بود از سمت چپ پر ماشین نمیدونستم رد شم یا نه چون ابعاد ماشین دستم نیست

سمت راست با سرعت پایین میرفتم یکی جلوم وایساده بود ترسیدم بگیرم سمت چپ چون تو آینه چپ دیدم شلوغ بود منم پشتش زدم ترمز پشت سری من بوووووق  همسرم میگفت باید میدادی چپ و میرفتی رد بودی من واقعا نمیفهمیدم 

و سوال چهارم توروخدا ببخشید طولانی میگم‌ خیلی خوب راهنمایی میکنید شما

میخواستم سمت چپ برم تو تقاطع از صد متر جلوتر تا خود تقاطع هرکار کردم برم سمت چپ اصلا نشد که نشد راهنما زدم و...ولی کسی اجازه نداد شلوغ بود اومدم سمت راست تقاطع پارک کردم منتظر موندم آخرم نشد بیخیال شدم همسرم میگه راهنما بزن برو چیکار دادی تو آخه مگه میشه یهو برم سمت چپ ماشین نزدیکمه برخورد میکنه

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا یا تجربه درست میشه ..همیشه ماشین رو کالبد خودت فرض کن ..خودت با پای خودت باشی چطور رد میشی؟ماشی ...

این عابرها اگه بیفتند رو پین برف پاک کن سمت راست نمیزنیم بهشون ؟

چرا عقل ندارند پیاده رو را ول میکنند از گوشه خیابون رد میشند آخه

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

ممنون من فقط و فقط مشکلم فاصله عرضیه ماشینه تنهایی خطر داره بشینم یه دفعه دیدم چون سرعتم پایین بود ی ...

خواهش می‌کنم عزیزم
تا وقتی کاملاً به رانندگی مسلط نشدی جاهای شلوغ نرو خودتو توی شرایط سخت ننداز کم‌کم همه چی درست می‌شه.

اگه ماشینی جلوت پارک کرده بود و یکی بی‌دلیل برات بوق زد، بدون مشکل از اونه نه تو. بعضیا واقعاً عقده‌ای‌ان  .

این جور وقتا  اول راهنمای راست رو بزن، یه کوچولو دنده‌عقب برو که فضا باز شه برات. بعد راهنمای چپ رو بزن آینه بغل رو خوب نگاه کن، آروم و با احتیاط از پارک در بیا.
اگه دیدی لازمهر دستتو هم از پنجره بیار بیرون که بفهمن وایسن، چون همه حواسشون نیست.

سرعت عمل داشته باش ولی عجله نکن، با تمرین بهتر می‌شی.

در مورد عابر هم، یه تمرین خوب اینه که بری یه جای خلوت، مثلاً خواهرت با فاصله کم از ماشین وایسه، تو آروم جلو برو تا چشمی دستت بیاد که دقیقاً چقدر فاصله داری. حتی می‌تونی پیاده شی، خودت ببینی فاصله واقعی چقدره. کم‌کم این چیزا برات طبیعی می‌شه.

رانندگی تمرین می‌خواد، نترس، تمرکز کن و مطمئن باش هر روز بهتر از قبل می‌شی. 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html