2777
2789

فردا روز ۱۴ انتقال جنینمه عصر وسوسه شدم با کلی ذوق رفتم بی بی چک گرفتم ولی منفی شد داغونم من اینسری خیلی امید داشتم و فکرم مثبت بود ازغصه خابم نمیبره طفلی شوهرم چقد ذوق داره ولی خبر نداره بازم خدا دست رد به سینمون زده ترخدا واسه دل شکستم دعا کنین من دارم دق میکنم دیوونه میشم

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

نا امید نشو عزیزم

شاید زود بی بی زدی ؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارنجی جون پاشو برو بی بی ببین شاید هاله انداخته چون گاهی زمان می بره 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

منم مثل شما ای وی افی هستم. عزيزم باید توی این راه صبور باشی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
نارنجی جون پاشو برو بی بی ببین شاید هاله انداخته چون گاهی زمان می بره 

هاله که انداخت وقتی دومی رو استفاده کردم ولی بعد از یکساعت بود که فک نکنم صحت داشته باشه

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

اخه انتقال جنین سر 10 روز جوابش میاد با بی بی چک  مثل ای یو ای نیس

نه چهارده روزه باید آزمایش بدی 

به بيبي اصلا اعتماد نكن من دو روز از پري م گذشت زد منفي فرداش زدم زد مثبت يه همچين موجود ديوانه ايه كه دو روزه از منفي به مثبت تغيير پيدا كرد🤣🤣🤣🤣اصلا بهش اعتماد نكن استرس م نگير 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!