2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالگی عمل شدین؟ چیزی یادت میاد؟ عمل قلب باز بود؟؟ جاش مونده؟

اره جاش مونده ۶ سالم بود یک سال قبل مدرسها 

آره ی چیزایی یادمه 

آره باز بود 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
لاغر بود تو نوزادیش؟ تو یادت میاد چجوری بود اون دوران؟ خیلی اذیت شدن؟اره قطعا که خدا خودش بهتر از من ...

انقدر لاغر و ضعیف بود خیلی دکترا اصلا قبول نمیکردن عملش کنن ،تا آخرش یک دکتری گفت به خدا توکل میکنیم و عملش میکنیم ، هیچ وقت یادم نمیره عمم با چشمای گریون بچه رو داد بردنش داخل ،یادمه بیمارستان خاتم الانبیا عملش کردن و عمل دومش هم بیمارستان شریعتی بود ، به هر حال نرماله که اگر استرس داشته باشید و قطعا رفت و آمد به دکتر و بیمارستان و مراقبت و پرستاری سخته دارم براتون مینویسیم که خیالتون راحت باشه چون تمام دورانش خونه‌ی ما بودن چون خودشون شهرستان زندگی میکردن.

اره جاش مونده ۶ سالم بود یک سال قبل مدرسها آره ی چیزایی یادمه آره باز بود

ببخشید میپرسم خیلی ذهنم مشغوله اگه اذیتی جواب نده

معذب نمیشی بخاطرش؟

خیلی اذیت شدی اونموقع ها؟

الان درموردش حرف میزنی حس بد نداری؟

انقدر لاغر و ضعیف بود خیلی دکترا اصلا قبول نمیکردن عملش کنن ،تا آخرش یک دکتری گفت به خدا توکل میکنیم ...

ممنونم انقد درکتون بالاس الهی هرچی خیر و خوشی هس نصیبتون بشه

منم شهرستانم اگه بدونم تهران بهتره برا عملش با همه سختیاش میام

خیلی طول کشید تا حالش نرمال بشه؟؟؟

نسبت به بقیه بچه ها چجوری بود؟

همش نگرانم که میخواد ۴ دست و پا شه چی میشه اون مدت چجوری میگذره خیلی گریه و بیقراری میکنه یا چی میشه

البته ته دلم امیدوارم عمل نیاز نباشه🥲

ببخشید میپرسم خیلی ذهنم مشغوله اگه اذیتی جواب ندهمعذب نمیشی بخاطرش؟خیلی اذیت شدی اونموقع ها؟الان درم ...

ن عزیزم مشکلی نیس راحت باش 

اون موقعها فقط تنگی میومد برام بعد عمل اونم شبا میرفتم با مامانم بیرون یک ساعت برمیگشتیم 

ن اذیت نشدم  بعد عمل یخورده مراقبت داره بعدش دیگ روال میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ن عزیزم مشکلی نیس راحت باش اون موقعها فقط تنگی میومد برام بعد عمل اونم شبا میرفتم با مامانم بیرون یک ...

دختر من هنوز نمیتونه حرف بزنه از این لحاظ سخته برام ولی بعدها یادش نمیاد این روزارو

ممنونم انقد درکتون بالاس الهی هرچی خیر و خوشی هس نصیبتون بشهمنم شهرستانم اگه بدونم تهران بهتره برا ع ...

اولا ،انشالله که عمل لازم نمیشه ،دوما ،اگر هم شد برنامه‌ریزی میکنید انشالله با کمترین مشکلات دوره‌ش طی میشه و به هر حال سختی های خودش رو داره بچه ممکنه بی تابی بکنه و پدر و مادر قطعا فشار روحی و جسمی خواهند داشت ،ولی روزی هزار بار خدارو شکر کنید که امکانات هست برای خوب شدنش و به این فکر کنید که این روزا میگذره و با سلامتی کامل رشد می‌کنه و این روزها و فراموش خواهید کرد .

اولا ،انشالله که عمل لازم نمیشه ،دوما ،اگر هم شد برنامه‌ریزی میکنید انشالله با کمترین مشکلات دوره‌ش ...

شما قطعا یه فرشته این 🥺

ان شاالله دعامون کنین🥲

دختر من هنوز نمیتونه حرف بزنه از این لحاظ سخته برام ولی بعدها یادش نمیاد این روزارو

خدا حفظش کنه واست عزیزم 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد ولی چندتا دکتر نشون بده شاید دکتری پیدا شد گف با قرص درست میشه