2777
2789
عنوان

ب همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 102 پست
بیشترزندگیاهمینجوریه شوهرمنم کلاباخانواده خودش قهرن باخانواده منم درحدمادروپدروخواهرمجردم درحدسلام و ...

درسته حق باشماس دیگه دوساله بدترین روزارو تنهایی گذروندیم اینم روش بالاخره دیرو زود داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حق باشماس دیگه دوساله بدترین روزارو تنهایی گذروندیم اینم روش بالاخره دیرو زود داشت

اگه شوهرت خوبه وهمراهت هست نگران چیزی نباش هرمشکلی هم پیش بیادباهم حلش میکنین 

وااااقعاااااا ؟؟؟؟؟بخدا امروز سونو و مطب اینقد حالم گرفته شد اینقد غم داشتم گریه کردم همه یا با خاهر ...

عزیزم وقتی خدا بهت بجه میده یعنی از همه لحاظ باید به خودت تکیه کنی دیگه منتظر نباشی خواهر یا مادر برات خواهر یا مادری کنن 

درسته خدا سایشونو حفظ کنه ولی وقتی مادر میشی باید صبور باشی

من خواهر ندارم پدر مم فوت کرده وقتی مجرد بودم 

مادرمم هیچ وقت کنارم نبود تنهای روپای دلم وایسادم 

بچمم خودم تنهای در شرایط خیلی بد تا دوسالگی تنها بزرگ کردم چون همسرم سرباز بود و وقتی هم زایمان کردم تو بیمارستان تنها بودم روز اول خانواده همسرم منو رسوندن و تمام 

فقط خدا بوده و هست وهمین باعث شد قوی باشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

یه سوال؟

شما در یه تاپیک یه کاربر ک قفل شد نوشتی وای چرا ناراحتی از بارداری و این حرفا و خودت ارزوی سلامت بغل کردن بچتو داری

بعد اینجا تاپیک زدی ک نمیخواستم بچه دار بشمو بارداری سختو تحمل کنمو...

بلخره کدومو باور کنیم؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
یه سوال؟شما در یه تاپیک یه کاربر ک قفل شد نوشتی وای چرا ناراحتی از بارداری و این حرفا و خودت ارزوی س ...

عزیزم این تاپیک مال ۴ماه پیشه از بارداریم ناراحت نبودم خبر یهویی بود شک شدم اصلا فکرش و نمیکردم باردار بشم اونم تو اوج مشکلات و از طرفی فشار های مالی 

ناراحتیم از تنهایی خودم بود ازین ک توان مادر شدن دارم یا نه ازینکه مسولیت و اینده ی بچه با منه نگران کننده بود و طبیعیه مشاور گفت اکثر مادرا معمولا همچین حسی و دارن روز اول مگر اینکه خیلی وقته چشم انتظار باشن  

اما خدا شاهده هیچ وقت ب خاطر این هدیه خدا ناراحت نشدم میدونین بچه وقتی ب زندگی دوتا ادم میاد ک ادما از لحاظ روحی بهش نیاز دارن 

هنوزم امیدوارم خدا هدیه شو زیاد نبینه برام و انشالله ازمایشاتش سالم باشن 

یه سوال؟شما در یه تاپیک یه کاربر ک قفل شد نوشتی وای چرا ناراحتی از بارداری و این حرفا و خودت ارزوی س ...

اون روزی هم ک تاپیک زدم رفته بودم سونو و بعدش مطب دکتر 

من مادرم و تازه از دست دادم یعنی دو ساله اما برام دیروز و امروزه هنوز باهاش کنار نیومدم 

همه خانم های باردار یا خاهرشون پیششون بود یا مادرشون 

خیلی ب دلم غم اومد 

من خیلی ب مامانم وابسته بودم و اینجور شرایط وقتی تنهام خیلی حالم بد میشه حالا این چن ماه با این قضیه کنار اومدم البته ک همسرمم دیگه نمیزاره تنها برم  

در کنار همه اینا مشکلات جسمی هم داشتم ک بارداری و سخت و غیر ممکن کنه 

حتی دکترم گفت تو رو ،روی چشم هم نگه داریم سقط میکنی و بچه نمیمونه

همین ی هفته پیشم ی ازمایش امینو دادم چون احتمال داره بچه ناقص یا با سندروم ب دنیا بیاد ب خاطر شرایط خودمم احتمال سقط خیلی بالا بود ولی خب خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد  

اهان..جنسیتش مشخص شده الان؟

ن عزیزم اینقدر استرس دارم ک یادم میره از دکتر بپرسم اما جواب ازمایشام بیاد جنسیت قطعی و میگن بهمون 

شما هم دعا کن برامون ک سالم باشه ♥️🩷

در کنار همه اینا مشکلات جسمی هم داشتم ک بارداری و سخت و غیر ممکن کنه حتی دکترم گفت تو رو ،روی چشم هم ...

چرا این همه استرس؟

میشه همین الان همشونو بریزی سطل آشغال و درشم ببندی دختر با خودت داری چیکار می‌کنی کجا گفتن این همه اتفاقات برای یه جنین ممکنه پیش بیاد؟

هر روز داره این همه نوزاد سالم به دنیا میاد که توی دوران جنینی براشون احتمال دادن که ممکنه نواقصی داشته باشن ولی اینا همش احتمالاته!!!!

همین!

رشتت ریاضی یا تجربی نبوده؟

ن عزیزم اینقدر استرس دارم ک یادم میره از دکتر بپرسم اما جواب ازمایشام بیاد جنسیت قطعی و میگن بهمون ش ...

قطعا خدا بزرگتر از اونیه ک نخواد هدیشو سالم عطاکنه!