2777
2789

تو امضام همه چیو گفتم

یه جمله بگید برا دختری که خاهر نداره

رابطش دیس لانگه و شوهرشم ازش دوره

خیلییی تنهاس

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

خداوند به واسطه دعای پدر ، زندگیت رو سرشار از عشق و سلامتی کنه💖💖

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم زود میمیریم و جای هممون همونجاست

عمر سریع میگذره 

باباتم همیشه پیشته فقط از بعد دید تو خارج شده

اینقد از زندگیت لذت ببر که وقتی بعد از ۱۲۰ سال رفتی پیشش با افتخار بگه این دختر منه❤

کاربری مال ۲ نفره🦥

تنها نیست باباش حالا هر لحضه کنارشه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

ما اصابت من مثبت الی باذن الله 

این آیه رو چند بار امشب گفتم 

خدا به دلت آرامش بده عزیزم دلم 

اتفاقیه که پیش اومده 

اگه خواستی روزانه برای آرامش دل خودت یه پولی رو بذار کنار بن عنوان صدقه بعد ها اگه خواستی باهاش یه درختچه بخر ‌و یه جا بکارش یا کلا هر چیزی که می‌تونه بهت آرامش بده انجام بده 

من واسه خودتون و پدرتون دعا میکنم 

شما هم برای من دعا کن