2777
2789
عنوان

خواستگار

235 بازدید | 34 پست

۱۹ سالمه ، خواستگارم آدم خوبیه از لحاظ اخلاقی و خانوادگی ، ۷ سال تفاوت سنی داریم ، به نظرتون ازدواج تو این سن زوده ؟! طبق تجربه ای که داشتید شده مورد خوبی رو به خاطر سنتون رد کنید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷ سالم و همچنان معتقدم زود همه رو رد میکنم بااینکه کیس های عالیم داشتم . پشیمون نیستم ازدواج ۳۰ به بعد . 

طبق فرهنگ خانوادم میبینم کل دخترا فامیل بعد ۳۰ چقدر ازدواجشون عالی بوده 

بچسب به درس و کار و پیشرفت و تفریح . ازدواج همیشه هست

خیلی زود نیست ؟ حس میکنم ازدواج تو سن کم غصه هارو فقط زیاد می‌کنه ؟ اینطور نیست ؟!

نه منم ۱۹ ازدواج کردم ، خیلی هم راضی ام اگر آدم درستش باشه اصلا هم غصه و ناراحتی نیست ، جوونیتم میکنی ! تازه من با همسرم ۱۰ سال فاصله سنی دارم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من ۲۷ سالم و همچنان معتقدم زود همه رو رد میکنم بااینکه کیس های عالیم داشتم . پشیمون نیستم ازدواج ۳۰ ...

کلان شهر زندگی میکنید ؟ تو شهر ما معمولا تا ۲۶ خواستگار میاد برای دخترا ، درس رو که قطعا ادامه میدم و شغلم اوکیه

خیلی زود نیست ؟ حس میکنم ازدواج تو سن کم غصه هارو فقط زیاد می‌کنه ؟ اینطور نیست ؟!

عزیزم فقط بفهم که تو رو به خاطر خودت میخواد یا شرایط دیگه ای چشمشو گرفته و پا پیش گذاشته در غیر اینصورت رهات میکنه و خوشبخت نمیشی تجربه خودم بود 

اگه پولداره 

شرایط اجتماعی خوبه داره و اخلاقش خوبه ازدواج کن 

گوش کن سه تا ویزگی رو داشته باشه ها 

و اینکه به پدرت بگو برای آشنایی یه مدت برید بیاید تا ببینید چی میشه

پولو دست کم نگیر با این وضع خراب جامعه و دلار

جایگاه اجتماعیم همینطور با این وضع بازار کار

اخلاقم که دیک میدونی دیگ خیلی مهمه