2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
کلان شهر زندگی میکنید ؟ تو شهر ما معمولا تا ۲۶ خواستگار میاد برای دخترا ، درس رو که قطعا ادامه میدم ...

نه اتفاقا شهرستان ‌. این هفته مراسم ازدواج دختر عموم ۳۵ سالشه همسرش ۳۶ با چه کیسی چه عروسی داماد پزشک و از یه خانواده مطرح

نه منم ۱۹ ازدواج کردم ، خیلی هم راضی ام اگر آدم درستش باشه اصلا هم غصه و ناراحتی نیست ، جوونیتم میکن ...

تو اون سن فکر نمی‌کردید ممکنه موردای بهتری ام بیاد ؟ یا مثلاً به خاطر سن کم سلیقه یا ذائقه آدم عوض بشه ؟ استرس داره خیلی واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط بفهم که تو رو به خاطر خودت میخواد یا شرایط دیگه ای چشمشو گرفته و پا پیش گذاشته در غیر اینص ...

سنتیه کاملا قضیه یعنی آشنایی قبلی ای نداشتیم ، تو ازدواج سنتی ام معمولا بر اساس موقعیت شغلی و خانواده و تحصیلات و نهایتا چهره میان جلو 

تو اون سن فکر نمی‌کردید ممکنه موردای بهتری ام بیاد ؟ یا مثلاً به خاطر سن کم سلیقه یا ذائقه آدم عوض ب ...

من اگر از انتخاب همسرم مطمئن باشم هیچ وقت حسرت یکی بهتر رو نمیخورم ، چون توی زندگی ممکنه زیباتر ، پولدار تر ، جذابتر و مهربونتر از همسرم بیاد ، ولی من انتخابم اونه من اونو خواستم اون بهترینه برای من ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگه پولداره شرایط اجتماعی خوبه داره و اخلاقش خوبه ازدواج کن گوش کن سه تا ویزگی رو داشته باشه ها و ای ...

دوتا مورد دومو در حد عالی داره ولی مورد اول در حد متوسطه 

سنتیه کاملا قضیه یعنی آشنایی قبلی ای نداشتیم ، تو ازدواج سنتی ام معمولا بر اساس موقعیت شغلی و خانواد ...

خیلی خطرناکه سعی کن حداقل ۶ماه رفت و آمد کنین آشنا بشین بعد جواب بده اگر خود واقعی تو نخواسته باشه در آینده دلتو میشکنه

چقدر قشنگ گفتید 🥲 شما ام سنتی بودین؟

آره ، تازه اینجور بهت بگم حتی نامزدم نبودیم فاصله خواستگاری تا عقدم کلا دو هفته شد 😅😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی خطرناکه سعی کن حداقل ۶ماه رفت و آمد کنین آشنا بشین بعد جواب بده اگر خود واقعی تو نخواسته باشه د ...

درست میگید واقعا ، ولی بهتر نیست رد کنم ؟ و بزارم سنم بره بالاتر بعد تصمیم بگیرم ؟

ارشد میخونن مهندسی

ببین اگه می تونی مسولیت های کامل یک زن متاهل شاغل رو قبول کنی و از پس کار بربیای قبول کن درغیر این صورت نه 

به امید کمک بقیه نباش همه ازت انتظار دارند 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اینجاس که میگن برای هم ساخته شده بودین انگار 🥲

باید درست انتخاب کنی ، معیاراهای اصلیت رو بدونی ! اگر داشت فرعی ها رو ول کن !