سلام بدون درد دکتر بهم نامه بستری داده میخوان برام امپول فشار بزنن لحظات خیلی ترسناکیه . برا همه ی منتظرا دعا میکنم که دامنتون سبز شه خانومای باردارم ایشالا ک راحت بارتونو زمین بزارید . شمام برا من دعا کنید که راحت زایمان کنم ممنون از همگی
ان شاءالله بارتو سلامتی رو زمین بذاری شکلات بخور منظورم کاکائو هست هورمونی که تو زایمان با درد ترشح میشه با آمپول ترشح نمیشه که یه کم درد و کمتر کنه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاءالله که زایمان راحتی داشته باشی و بسلامتی بغلت بگیری😍
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
توووروقرآن برام دعا کن با اولین انتقالم مثبت بشم و صحیح سالم بغل بگیرمش و برا برادرشوهرمخونریزی مغزی کرده عملش کردن خدارو شکر بهوش اومده دعا کن سلامتی کاملشو به دست بیاره
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
برای من و شوهرم دعا کنورشکست شدیم.پاشین نداریم.موتور نداریم.خیلی سخته روزگارمان الهی ب خیری و خوشی ب ...
الهی عزیزم انشالله خدا به حق باب الحوائج روزی تونو زیاد بکنه انقدر که از دست بقیه بگیرین به خانوم زینب یه دعایی قرآنی آیت الکرسی شکلات روضه چیزی نذر کن ولی روضه بهتره انشالله روزی حلال بیاد ولی در هر صورت خدا رو شکر کن نگو خدا ولم کرده ها اتفافا خدا داره امتحانت میکنه اتفاقا الان خدا حواسش هست ببینه چطور رفتار داری واسه منم دعا کن خدا بهم بچه بده با به برادر شوهرم سلامتی